Λαμπερά εγκαίνια στην ολοκαίνουρια κλινική Cosmetic Derma Medicine Πειραιά | 8-5-19

Λαμπερά εγκαίνια στην ολοκαίνουρια κλινική Cosmetic Derma Medicine Πειραιά | 8-5-19

Με ιδιαίτερη χαρά και ένα λαμπερό opening party εγκαινίασε ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group τη νέα του κλινική στην καρδιά του Πειραιά την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019. Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας έδωσαν το “παρών” τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πρόσωπο όπως Θεραπεία Νευροτοξίνης, Υαλουρονικό Οξύ, Νήματα, Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, Laser Ανάπλασης, Laser Αποτρίχωσης, Ευρυαγγειών, και για το σώμα με πρωτοποριακές μεθόδους Laser Λιποαναρρόφησης, λιπόλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου & Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα. Παράλληλα, μπορεί κανείς να βρει και τις σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών της Advanced Hair Clinics.

YouTube video

Επισκεφτείτε την κλινική μας στον Πειραιά στη διεύθυνση Αγίου Κωνσταντίνου 13, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ή επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο τηλέφωνο: +302104100601.

Ευχαριστούμε την Beautiful People PR για τη διοργάνωση των εγκαινίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL