Βραβείο

Χρυσό Βραβείο “Καλύτερη Κλινική Δερματολογίας” στη CDM

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη Κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής” απονεμήθηκε στην Cosmetic Derma Medicine. Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού Cyprus Wellness Awards σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας στην Κύπρο, στις 24 Νοεμβρίου 2022.

Στην απονομή του βραβείου παρέστησαν οι δερματολόγοι Μυλωνά Μαριάννα και Καναράκη Μαρία, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, Υπεύθυνος της Κλινικής της Λευκωσίας, ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την παραλαβή αυτού του βραβείου, καθώς επιβεβαιώνει όλη την προσπάθεια της ομάδας μας στο να διατηρείται υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών της κλινικής μας”.

O Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group με επικεφαλής την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο & Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή σύγχρονων καινοτόμων θεραπειών και το έργο του και η φήμη του έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ελληνικά σύνορα.

Η Cosmetic Derma Medicine στην κορυφή

Η Cosmetic Derma Medicine κατακτά την κορυφή με μια τόσο σημαντική διάκριση, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση για το σημαντικό έργο της στο επίπεδο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, της Αισθητικής Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι βραβεύσεις της κλινικής αυτή τη χρονιά δεν σταματούν εδώ. H Cosmetic Derma Medicine έλαβε επίσης το Χρυσό Βραβείο, το 2022 από τον θεσμό Medical Beauty Awards στην κατηγορία “Καλύτερες Ενέσιμες Θεραπείες” για την εφαρμογή αναίμακτης ρινοπλαστικής, και έχει λάβει αντίστοιχο βραβείο το 2020 για τη μη επεμβατική μέθοδο Λιποαναρρόφησης με Laser SmartLipo.

Διεθνείς βραβεύσεις το 2022

Στις παραπάνω βραβεύσεις, προστέθηκε τον Νοέμβριο 2022 η πρόσκληση της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Face Aesthetic Dermatologist Society που πραγματοποιήθηκε σε Επιστημονική Συνεργασία με την IMCAS (International Master Course of Aging Science) και έλαβε χώρα στην Γκόα της Ινδίας.

Σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό συνέδριο, όπου συμμετείχαν εκατοντάδες διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα βραβεύτηκε για την παρουσίαση της στο επιστημονικό κοινό των ειδών των medical devices, όπως Laser, RF, Fractional CO2, PDT, Ultrasound και άλλα που ενδείκνυνται για διάφορες θεραπείες αναζωογόνησης και αναγέννησης του δέρματος και πως τα μηχανήματα αυτά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή και με ενέσιμα υλικά (όπως υαλουρονικό κ.α.) προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Άλλες διεθνείς διακρίσεις το 2022.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα προσκλήθηκε τον Ιούνιο 2022 από το Ιατρικό Συνέδριο Αισθητικής (FACE) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, για να παρουσιάσει το συνδυαστικό ιατρικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης & ανάπλασης “Total Plasma Lift”.

Προηγήθηκε διεθνής αναγνώριση και βράβευση του Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC 2022 στο Μόντε Κάρλο του Μονακό τον Απρίλιο 2022, όπου η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κλήθηκε, -δεδομένων των πολυάριθμων περιστατικών που έχει αναλάβει-, να παρουσιάσει δυο εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, με θέμα “Ρινική Ανάπλαση με Υαλουρονικό Οξύ” και “Θεραπεία Κελοειδών Ουλών”.

Τι προσφέρει η Cosmetic Derma Medicine

Στις Κλινικές του Ομίλου, μπορεί κανείς να απευθυνθεί είτε για θεραπείες Κλινικής Δερματολογίας (όπως ακμή, μυρμηγκιές, κονδυλώματα, πανάδες, θηλώματα, λεύκη κλπ), είτε για υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής (laser αποτρίχωση, μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, νήματα, θεραπεία με νευροτοξίνη, χημικά πήλινγκ κ.α.), είτε για Πλαστική Χειρουργική (πλαστική μύτης, αυξητική στήθους κλπ).

Επιπλέον, η Cosmetic Derma Medicine λειτουργεί σήμερα και ως εκπαιδευτικό κέντρο, διενεργώντας workshops για συναδέλφους ιατρούς με σκοπό να λάβουν την κατάλληλη εκπαίδευση σχετικά με διάφορες θεραπείες Κλινικής Δερματολογίας, Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση Cyprus Wellness Awards 2022 βραβεύτηκε και η άλλη κλινική του Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, Advanced Hair Clinics που εξειδικεύεται στη μεταμόσχευση μαλλιών, με Bronze Βραβείο στην κατηγορία Hair Restoration Clinic ή Hair Restoration Institute.

Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπείες Δερματολογίας, Αισθητικής Ιατρικής ή Πλαστικής Χειρουργικής, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 15 Κλινικές της Cosmetic Derma Medicine σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.