Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη στο EADV 2024

Παρουσίαση κλινικών μελετών από την Cosmetic Derma Medicine στο συνέδριο EADV

Στο διεθνές συνέδριο EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου συμμετείχε ενεργά η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια CDM Medical Group και Επιστημονική Υπεύθυνη CDM Κηφισιάς.

Παρουσίαση κλινικής μελέτης από την Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Η θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας, μίας πολύ διαδεδομένης νόσου σε άντρες και γυναίκες, ήταν στο επίκεντρο της παρουσίασης της Δρ. Μάμαλη. Στο ίδιο συμπόσιο, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού παρουσίασαν δύο e-posters με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Η Δρ. Μάμαλη κέρδισε την προσοχή των συνέδρων με την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη μελέτη της με τίτλο «Presentation of a successful treatment protocol for androgenetic alopecia. A clinical study with 63 patients». Η Δρ. Μάμαλη παρουσίασε την παθολογία, τις προκλήσεις, το θεραπευτικό πρωτόκολλο που εφάρμοσε, καθώς και τα αποτελέσματά του στη θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Παρουσίαση e-posters από τις Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και Δρ. Σεβαστή Αφαντενού

Στο εν λόγω συμπόσιο, η ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine παρουσίασε επίσης δύο e-posters. Το πρώτο ήταν από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια του CDM Medical Group, με τίτλο «Periorbital Skin Rejuvenation with Combination of HIFU, Eye Booster and Botulinum Toxin A. A Case series of 53 Patients» και εστίασε στις συνδυαστικές θεραπείες για την ανανέωση του δέρματος στην περιοφθαλμική περιοχή.

Το δεύτερο, με τίτλο «Urticaria Induced after laser hair removal: A case series of 5 patients», ήταν μία εργασία των Δρ. Τσιατούρα, Δρ. Μάμαλη και Δρ. Σεβαστής Αφαντενού, Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου και Επιστημονικής Υπεύθυνης CDM Γλυφάδας, σχετικά με την εμφάνιση κνίδωσης μετά από αποτρίχωση με τη χρήση Laser.