Καθαρισμός Προσώπου

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Καθαρισμός Προσώπου | Δερμοαπόξεση

Τι είναι η θεραπεία Καθαρισμός Προσώπου

Με τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό σε συνδυασμό με τη θεραπεία της δερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται ήπια απολέπιση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος, καθαρισμός των πόρων, ρύθμιση της λιπαρότητας, καθώς και ενυδάτωση, λάμψη και λείανση της επιδερμίδας. Στο τέλος της θεραπείας, το πρόσωπο λάμπει από καθαριότητα και φρεσκάδα, και είναι έτοιμο να επωφεληθεί στο μάξιμουμ από οποιαδήποτε αισθητική θεραπεία ή καλλυντική περιποίηση του προσφέρεται!

Χρόνος θεραπείας Έως 60 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα
Διάρκεια αποτελέσματος 3-6 μήνες
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 49€ (για φοιτητές)
Μεσοθεραπεία PRP + Καθαρισμός Προσώπου 129€
Τεχνική Μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα Αισθητικός, Δερματολόγος
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Βαθύς ιατρικός καθαρισμός & Δερμοαπόξεση

Τι είναι

Σήμερα, ο κλασικός ιατρικός καθαρισμός προσώπου έχει εξελιχθεί: είναι ανώδυνος και πολύ πιο αποτελεσματικός, επιτρέποντας στο δέρμα σας να «αναπνέει». Στην Cosmetic Derma Medicine, o δερματολογικός καθαρισμός αποτελείται από τρία στάδια και συνδυάζεται με δερμοαπόξεση, η οποία γίνεται στην ίδια συνεδρία προκειμένου να απολαύσετε το μέγιστο δυνατό όφελος από τη θεραπεία.

Αφού προηγηθεί ο καθαρισμός και απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα, η δερμοαπόξεση αφαιρεί ακίνδυνα και ελεγχόμενα το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (κεράτινη στιβάδα), το οποίο έχει υποστεί βλάβη. Με τη διαδικασία αυτή διεγείρεται η επούλωση, η ανάπλαση και  φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.

Βαθύς δερματολογικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Περιοχές εφαρμογής

Καθαρισμός προσώπου.

Πρόσωπο

Ο βαθύς δερματολογικός καθαρισμός σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση είναι η πιο βασική αλλά απαραίτητη θεραπεία για την υγεία του δέρματος σε γυναίκες και άντρες. Απομακρύνει τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα που φράσσουν τους πόρους και κάνουν το δέρμα να ασφυκτιά. Με τον βαθύ δερματολογικό καθαρισμό, επιτυγχάνεται ήπια απολέπιση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος, καθαρισμός των πόρων, ρύθμιση της λιπαρότητας, καθώς και ενυδάτωση, λάμψη και λείανση της επιδερμίδας.

Βαθύς καθαρισμός στο ντεκολτέ.

Ντεκολτέ & Πλάτη

Ο βαθύς καθαρισμός είναι μια εξαιρετική πρόληψη για την ακμή σε δέρματα που έχουν έντονη λιπαρότητα και συσσώρευση σμήγματος αφού καθαρίζει σε βάθος τους πόρους αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων. Με τη συμβολή της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντι έχουμε πιο λεία, και υγιή επιδερμίδα ενώ εάν υπάρχουν δυσχρωμίες, ουλές ή άλλα σημάδια με τις ενδεδειγμένες επαναλήψεις της θεραπείας θα μειωθούν σημαντικά.

Ιατρικός βαθύς καυαρισμός προσώπου με διαμάντι και μικροκρυστάλλους.

SmartPeel

Πώς γίνεται

Ο βαθύς και ταυτόχρονα απαλός ιατρικός δερματολογικός καθαρισμός επιτυγχάνεται με τη χρήση του συστήματος τελευταίας γενιάς Smart Peel. Η κεφαλή από διαμάντι που διαθέτει, εκτοξεύει χιλιάδες μικροκρυστάλλους οι οποίοι καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα και συσφίγγοντας τους ανοιχτούς πόρους. Κατά την επαφή τους με το δέρμα, οι μικροκρύσταλλοι απομακρύνουν τα κερατινοποιημένα κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, αφήνοντας το καθαρό και ανανεωμένο.

Οι συσκευές Smart peel χρησιμοποιούνται εδώ και τρεις δεκαετίες στον καθαρισμό προσώπου και πετυχαίνουν μη-επεμβατικό καθαρισμό, χωρίς πόνο ή παρενέργειες. Ουσιαστικά, η συσκευή λειτουργεί με μία ισχυρή αντλία κενού και πίεσης και πετυχαίνει τετραπλή δράση:

  • Θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών
  • Ισχυρό μηχανικό ερεθισμό
  • Πρόκληση υπεραιμίας
  • Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων

Πλεονεκτήματα

  • Καταπολεμά τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα

  • Καθαρίζει τους πόρους και τα μαύρα στίγματα

  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λάμψη υγείας στο δέρμα

  • Εφαρμόζεται ακόμη και σε δέρματα με ενεργό ακμή

  • Ευνοεί την απορρόφηση των συστατικών περιποίησης

  • Μειώνει την εμφάνιση μικρών γραμμών και ουλών

Βαθύς καθαρισμός – Δερμοαπόξεση

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Η νοσηλεύτρια καθαρίζει διεξοδικά την επιλεγμένη περιοχή και ακολουθεί η εφαρμογή της ήπιας δερμοαπόξεσης. Σε αυτό το στάδιο, με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων (microdermabrasion) ή του διαμαντιού, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου, επιτρέποντας τον βαθύτερο καθαρισμό των πόρων στο επόμενο στάδιο.

 

Ο καθαρισμός προσώπου ξεκινά με ήπια δερμοαπόξεση.

2ο Βήμα

Ακολουθεί η διαδικασία εξαγωγής  σμήγματος και κεγχριών, μικρών λευκών ή κιτρινωπών στιγμάτων που περιέχουν σμήγμα και κερατίνη.  Το σμήγμα και τα κεχρία αφαιρούνται ανώδυνα, κάτω από άσηπτες συνθήκες με τη χρήση ειδικών ιατρικών εργαλείων και η επιδερμίδα αποκτά λεία και ομοιόμορφη υφή.

Τόσο η δερμοαπόξεση όσο και ο καθαρισμός εφαρμόζονται με ρυθμιζόμενη ένταση, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Εξαγωγή σμήγματος με καθαρισμό προσώπου.

3ο Βήμα

Τώρα το δέρμα σας είναι έτοιμο να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά της βαθιάς ενυδάτωσης που ακολουθεί. Μετά την απολέπιση και τον καθαρισμό των πόρων η επιδερμίδα απορροφά τα συστατικά που της παρέχουμε, θρέφεται και τονώνεται.

 

Εφαρμογή συστατικών βαθιάς ενυδάτωσης.

4ο Βήμα

Ο βαθύς καθαρισμός ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ειδικών δερμοκαλλυντικών που «σφραγίζουν» τη θρέψη στο δέρμα και επαναφέρουν τη φυσική του ισορροπία μετά τη θεραπεία.

 

Ο καθαρισμός προσώπου ολοκληρώνεται με εφαρμογή δερμοκαλλυντικών.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά τη θεραπεία

Bonus tips

  • Booster νεότητας

    Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου λειτουργεί ως booster για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα πιο ομοιόμορφη χρωματικά, πιο ελαστική και νεανική επιδερμίδα.

  • Το ιδανικό timing

    Η συνδυαστική αυτή θεραπεία μπορεί να προγραμματιστεί όλο το χρόνο, αλλά το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ανανεωθεί η επιδερμίδα σας και να καθαρίσει βαθιά μετά την έκθεση στον ήλιο, τον ιδρώτα και τη συνεχή εφαρμογή αντηλιακών.

  • Κλασική αξία

    Σήμερα, ο κλασικός καθαρισμός προσώπου έχει εξελιχθεί: είναι ανώδυνος και πολύ πιο αποτελεσματικός, επιτρέποντας στο δέρμα σας να «αναπνέει».

  • Antiaging δράση

    Ο καθαρισμός προσώπου δρα ως μια προληπτική αντιγηραντική θεραπεία, διατηρώντας το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό και αποτρέποντας τη δημιουργία σημαδιών και κηλίδων.

  • Ώρα για ενυδάτωση

    Μετά τη δερμοαπόξεση προσώπου η επιδερμίδα σας είναι «καθαρή» και διψάει για ενυδάτωση. Φροντίστε την με μια κρέμα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας και πίνετε αρκετό νερό ώστε να γίνεται παράλληλα ενυδάτωση «εκ των έσω».

  • Σεβασμός στο δέρμα

    Στην κλινική μας, σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού, ο καθαρισμός προσώπου πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία ατμού καθώς κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτός μπορεί να οδηγήσει σε έξαρση ροδόχρου νόσου και ευρυαγγείες προσώπου ή και επανεμφάνιση (rebound) ακμής.

Συχνές Ερωτήσεις