Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
PRP Total Plasma Lift | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

PRP Total Plasma Lift

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b1-prp-totalpl 
H Cosmetic Derma Medicine πρωτοπόρος κλινική στην παρουσίαση νέων θεραπειών που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, μας συστήνει αποκλειστικά την  θεραπεία που ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο της αισθητικής Δερματολογίας, την Total PlasmaLift.

 

Η Total PlasmaLift είναι μια καινοτόμος νέα θεραπεία και προτείνεται ως η απόλυτη μη επεμβατική λύση για αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες.

Άρχισε πριν λίγα χρόνια να εφαρμόζεται στο εξωτερικό και κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς έχει το αποτέλεσμα χειρουργικού lifting χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση και νυστέρι.
Το νέο πρωτόκολλο ανάπλασης και αντιγήρανσης Total PlasmaLift συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη δύο ήδη πρωτοποριακών θεραπειών, του Fractional Laser και της αυτόλογης θεραπείας βλαστοκυττάρων – PRP.

Η δύναμη του laser ενωμένη με τη δύναμη των βλαστοκυττάρων, κάνουν τη θεραπεία Total PlasmaLift την πιο δημοφιλή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα βαθιάς, ολικής ανάπλασης και αναδόμησης του δέρματος του προσώπου.

prp-total-plasmalift-inpage-1
Η θεραπεία Total PlasmaLift ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Έπειτα ακολουθεί η μη ενέσιμη αυτόλογη θεραπεία βλαστοκυττάρων PRP, που χρησιμοποιεί τις αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων των δικών μας αιμοπεταλίων. Σε συνδυασμό, η εφαρμογή της θεραπείας ενισχύει την επούλωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, την παραγωγή νέου κολλαγόνου, σβήνει απόλυτα φυσικά από το πρόσωπό μας, λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής, χαρίζοντας ελαστικότητα, φρεσκάδα και λάμψη.

Συνολικά η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά και απαιτεί μικρή αιμοληψία.

Η θεραπεία Total PlasmaLift έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε:

λεπτές ρυτίδες

Το αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη από την 2η συνεδρία, καθώς λεπτές ρυτίδες απαλύνονται και το πρόσωπο εμφανίζει νεανικότερη όψη.

σύσφιξη οβάλ

Το αποτέλεσμα της σύσφιξης απαιτεί συνεδρίες και αρχίζει να φαίνεται μετά την 3η συνεδρία

 ουλές ακμής

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία ουλών ακμής. Ανάλογα με τον αριθμό και το βάθος των ουλών μπορεί να απαιτηθούν 6-8 συνεδρίες

 δυσχρωμίες/κηλίδες

Οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες είναι από τα πιο επίμονα προβλήματατης αισθητικής δερματολογίας και δείκτης φωτογήρανσης. Η εφαρμογη τοπικά fractional laser απαλύνει τις κηλίδες, ενώ η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP βοηθά στην πιο γρήγορη ανάπλαση και επαναφορά της φυσιολογικής χροιάς του δέρματος.

 διεσταλμένους πόρους

Συνήθως προηγείται καθαρισμός προσώπου με αφαίρεση του εγκλωβισμένου σμήγματος με φαγεσωροεξαγωγέα. Κατόπιν το fractional laser σε συνδυασμό με PRP προάγει την σύσφιξη των πόρων και τη μείωση του μεγέθους αυτών.

 ραγάδες σώματος

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις ερυθρές και λευκές ραγάδες σώματος από την Total Plasma Lift. Το Fractional laser οδηγεί στη δημιουργία νέου δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, ενώ το PRP ενισχύει και επαυξάνει την επούλωση στην περιοχή των αντιαισθητικών ραβδώσεων.

PRP Total PlasmaLift - Κόστος

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 6980451 για να μάθετε την τιμή της θεραπείας με fractional laser που ισχύει για το δικό σας πρόβλημα και ειδικές τιμές που ισχύουν σήμερα.

PRP Total PlasmaLift - Αποτελέσματα

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter