Laser Αποτρίχωση

• Laser Αποτρίχωση - Πώς λειτουργεί

• Ποια είδη laser Αποτρίχωσης υπάρχουν;

• Πότε πρέπει να γίνεται laser Αποτρίχωση

• Συνεδρία laser Αποτρίχωσης

• Τα πλεονεκτήματα της laser Αποτρίχωσης 

• Αντενδείξεις και Ανεπιθύμητες Ενέργειες

• Πού εφαρμόζεται η laser Αποτρίχωση

• Laser Nd: Yag

• Laser Diode (Διοδικό)

• Laser Αποτρίχωση - Αποτελέσματα

• Πόσο κοστίζει η Laser Αποτρίχωση 

Η laser αποτρίχωση κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Φανταστείτε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ξεχάστε πια το κερί, το ξυράφι, τις αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές. Η Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπειών laser, με πιο δημοφιλή τη laser αποτριχωση

Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε και χρησιμοποιούμε το σύστημα αποτρίχωσης Candella gentle lase και  Candella gentle lase PRO που είναι η πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο laser Αλεξανδρίτη, για ταχύτερα, αποδοτικότερα και μόνιμα αποτελέσματα στη laser αποτρίχωση.

Laser Αποτρίχωση - Πώς λειτουργεί

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς Alexandrite laser (αλεξανδρίτης) που είναι και το αποτελεσματικότερο laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Με τη laser αποτρίχωση, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Η laser αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς σύστημα Alexandrite laser “Candela Gentle Lase”, χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης που περιέχει είναι μια εντελώς ανώδυνη και απλή διαδικασία.

Πρόσφατα η κλινική μας απέκτησε ένα από τα 2 πρώτα συστήματα laser αποτρίχωσης αλεξανδρίτη Candela Gentle lase PRO που ήρθαν στην Ελλάδα. Πρόκειται για το τελευταίας γενιάς πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης που κυκλοφορεί με αποτελέσματα εντυπωσιακά. Η laser αποτριχωση πλέον απαιτεί λιγότερες συνεδρίες, λιγότερο χρόνο, με πιο γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα.

Laser-Αποτρίχωση-Image

Ποια είδη laser αποτρίχωσης υπάρχουν;

Τρία είναι τα είδη laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται στην Δερματολογία. Το laser αποτρίχωσης Alexandrite (αλεξανδρίτη) που εκπέμπει στα 755 nm και είναι το αποτελεσματικότερο, το laser αποτρίχωσης Diode (Διοδικό) που εκπέμπει στα 805 nm, αλλά υστερεί σε αποτέλεσμα σε σχέση με τον αλεξανδρίτη και το laser αποτρίχωσης ND-YAG στα 1064 nm. Το τελευταίο, χρησιμοποιείται και για αγγειακές βλάβες και εφαρμόζεται σε φωτότυπους IV και V κυρίως, ενώ δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο από το laser αλεξανδρίτη στην λευκή φυλή. Με τον όρο λέιζερ αποτρίχωση αλεξανδρίτη αναφερόμαστε σε πλήθος μηχανημάτων διαφόρων γενιών και εταιρειών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι πιο γνωστές εταιρίες: Candela, laser alexandrite Cynosure apogee, laser alexandrite Deka, laser alexandrite arion κ.α. Το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό είναι το laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase PRO που είναι και το τελευταίας γενιάς και το πρώτο σε χρήση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Laser Αποτρίχωση

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση. Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές  μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η laser αποτρίχωση είναι επιβεβλημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές. Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα ή ερεθισμών μετά από κερί ή αποτριχωτικές κρέμες, η laser αποτρίχωση είναι η μόνη λύση. Σε υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό λόγω ορμονικών διαταραχών, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα. 

Άλλοι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση είναι οι ερεθισμοί και οι δερματίτιδες που οφείλονται στο κερί και τις αποτριχωτικές κρέμες. Αποτρίχωση με laser πρέπει επίσης να γίνεται όταν οι τρίχες μετά από άλλες μεθόδους εισχωρούν μέσα στο δέρμα και προκαλούν σημάδια, κυρίως στα κάτω άκρα. Σε περιπτώσεις που υπάρχει ιστορικό θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων η laser αποτρίχωση είναι η μόνη σωστή μέθοδος αποτρίχωσης, προκειμένου να μην πολλαπλασιαστούν και επεκταθούν οι βλάβες αυτές. Ασθενείς που έχουν ιστορικό κύστης κόκκυγα, θα πρέπει να προβαίνουν απαραιτήτως σε laser αποτρίχωση, δεδομένου ότι η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία χώρα. Laser αποτρίχωση, λοιπόν, θα πρέπει να γίνεται όταν επιθυμείται μόνιμο και οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Συνεδρία laser αποτρίχωσης

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Ο ιατρός σαρώνει με το laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 5-6 για την οριστική αποτρίχωση.

Μετά τη laser αποτρίχωση μπορεί να υπάρχει παροδικό ερύθημα που υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά τη laser αποτρίχωση ενυδατικές κρέμες που θα συστήσει ο δερματολόγος. Καλό είναι να χρησιμοποιηθεί αντηλιακό στην περιοχή που έχει γίνει η αποτρίχωση τις επόμενες ημέρες. Με το νέο laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase PRO, η διάρκεια παλμού μεταβάλλεται και η laser αποτρίχωση είναι ασφαλής και το καλοκαίρι, καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

Laser Αποτρίχωση

Τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που δεν ισχύει στην laser αποτρίχωση. Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη laser αποτρίχωση. Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση κακώς αναφέρεται από μερικούς παραπλανητικά ως «laser αποτρίχωση», καθώς καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης. Απαιτούνται πάνω από 20-30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα! Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει.

Laser Αποτρίχωση

Αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες

Ουσιαστικές αντενδείξεις δεν υπάρχουν για τη laser αποτρίχωση. Η φωτοδερματίτιδα και η φωτοευαισθησία είναι σχετικές αντενδείξεις για laser αποτρίχωση, καθώς και η λήψη φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων. Παλαιότερα είχε υπερτονιστεί η πιθανή έξαρση ψωρίασης και λεύκης μετά από laser αποτρίχωση λόγω του φαινομένου koebner. Σήμερα γίνεται λειζερ αποτρίχωση με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες σε σταθερές μορφές ψωρίασης και λεύκης. Σχετική αντένδειξη είναι η κύηση και η γαλουχία, ενώ πλέον οι περισσότεροι γυναικολόγοι επιτρέπουν την laser αποτρίχωση σε κύηση και θηλασμό, καθώς δεν επιφέρει κινδύνους για το έμβρυο και το νεογνό.

Ανεπιθύμητες ενέργειες προκύπτουν από τη laser αποτρίχωση όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες από τον ασθενή ή όταν ο χειρισμός δεν γίνεται από έμπειρο δερματολόγο ή υπό την επίβλεψή του. Τέτοιες είναι οι υποχρωμίες ή υπερχρωμίες που όμως υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου. Παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα μπορεί να εμφανιστεί μετά από laser αποτρίχωση που υποχωρούν όμως μετά από λίγες ώρες. Το laser αποτρίχωσης ουσιαστικά είναι φως και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, όπως οι λεμφαδένες και ο μαζικός αδένας (μαστός).

Πού εφαρμόζεται η Laser Αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που υπάρχει τριχοφυΐα όπως:

  • laser αποτρίχωση προσώπου (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
  • laser αποτρίχωση χεριών (βραχίονες, αντιβράχια)
  • laser αποτρίχωση μασχάλη
  • laser αποτρίχωση μπικίνι
  • laser αποτρίχωση πόδια (κνήμες, μηροί)
  • Άλλες περιοχές όπως στήθος, οσφύς (μέση), κοιλιά, γλουτοί κλπ

Laser Nd: Yag

Εκτός από το laser Αλεξανδρίτη έχουμε στη διάθεσή μας και άλλα σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser Nd: Yag είναι ιδανικό για σκούρο χρώμα επιδερμίδας (φωτότυπος) αλλά και για μαυρισμένο δέρμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμα το προτιμούμε σε εμμένουσες μορφές τριχοφυΐας που αντιστέκονται στο laser Αλεξανδρίτη και αυτές εμφανίζονται κυρίως σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, όπως το πιγούνι. Αυτό στο οποίο διαφέρουν οι δύο τεχνολογίες είναι στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ενδεικτικά, το laser Nd: Yag έχει μακρύτερο μήκος παλμού (1064 νανόμετρα) που σημαίνει ότι καίει τη ρίζα της τρίχας, ενώ δεν εξαχνώνει αμέσως το στέλεχός της στην επιφάνεια, όπως το επιτυγχάνει ο Αλεξανδρίτης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτρίχωση με το laser Nd: Yag είναι αποτελεσματική και ασφαλής.

 

Laser diode (Διoδικό)

Τι άλλες επιλογές υπάρχουν ειδικά για σκούρους φωτότυπους; Όπως το laser Nd Yag, έτσι και το Διοδικό έχει ενδείξεις το μαυρισμένο δέρμα. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να κάνουμε αποτρίχωση στους καλοκαιρινούς μήνες. Το διοδικό laser διαφέρει από το laser Αλεξανδρίτη και το Nd: Yag στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το διοδικό laser εκπέμπει σε μήκος κύματος 808 νανόμετρα. Το μειονέκτημά του είναι πως δεν απορροφάται τόσο από τη μελανίνη τη τρίχας, όπως η δέσμη του Αλεξανδρίτη, επειδή το μήκος κύματός του είναι μικρό. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτρίχωση με διοδικό laser παραμένει ασφαλές.

 

Laser Αποτρίχωση - Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές. Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης εξαρτώνται από το είδος του laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται (με τον αλεξανδρίτη να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα), το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, την εμπειρία του χειριστή και του επιβλέποντα ιατρού, την ένταση του laser αποτρίχωσης που εφαρμόζεται σε κάθε συνεδρία και τη διάρκεια του παλμού. Επίσης το αποτέλεσμα της laser αποτρίχωσης εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, καθώς και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή. Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα laser αποτρίχωσης είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια, ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο. Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

 

Για περισσότερα αποτελέσματα επισκεφθείτε τη σελίδα μας Laser Αποτρίχωση - Αποτελέσματα


laser αποτρίχωση

Αποτέλεσμα laser αποτρίχωσης σε άνδρα μετά από 6 συνεδρίες.

 

Οι πιο αγαπημένες περιοχές για τις γυναίκες είναι η laser αποτρίχωση πρόσωπο και η laser αποτρίχωση μπικίνι. 

Δείτε επίσης την Laser Αποτρίχωση για άνδρες.

Πόσο κοστίζει η laser αποτρίχωση

Τιμή laser αποτρίχωσης προσώπου από μόλις 45€ η συνεδρία 

Τιμή laser αποτρίχωσης μπικίνι από μόλις 50  η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης μουστάκι από μόλις 20€  η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης μεσόφρυο από μόλις 20 ησυνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης ζυγωματικά από μόλις 20 ησυνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης παρειές από μόλις 20  η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πηγούνι από μόλις 20 η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης γραμμή κοιλιάς από μόλις 20  η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης θηλές από μόλις 20  η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης μασχάλες από μόλις 20€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης χέρια (άνω άκρα) από μόλις 50€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πόδια (κνήμες ή μηροί) από μόλις 65€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πόδια (κνήμες και μηροί) από 150€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πλάτη από μόλις 100€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης στήθος από μόλις 100€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης κοιλιά από 50€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης γλουτοί από 50€ η συνεδρία

Οι πιο πάνω τιμές αφορούν σε αγορά πακέτων 8 - 10 συνεδριών.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να μάθετε ακριβώς την τιμή laser αποτρίχωσης της περιοχής που σας ενδιαφέρει.

 

laser apotrixosi

Μαρτυρίες ασθενών


Ασχολήθηκε μαζί μου η ίδια η Δερματολόγος της κλινικής και πραγματικά έμεινα κατενθουσιασμένη με τον επαγγελματισμό των ανθρώπων, τη λεπτομέρεια και τη σχολαστικότητα της δουλειάς τους. Με έκαναν να αισθανθώ άνετα και δεν πόνεσα καθόλου. Μετά την 3η θεραπεία η τριχοφυΐα μου είχε μειωθεί σημαντικά και δεν χρειάστηκα συνολικά πάνω από 5 φορές. “Ταλαιπωρούμουν χρόνια από επίμονη τριχοφυΐα στην περιοχή του προσώπου μου.
Είχα πολυκυστικές ωοθήκες και θεωρούσα ότι δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημά μου.
Ο γυναικολόγος μου συνέστησε laser αποτρίχωση. Μακάρι να το είχα ξεκινήσει νωρίτερα!”


Α. Μ., 24 ετών, Αθήνα
 
“Τα τελευταία δέκα χρόνια έκανα κερί στο μπικίνι μου κάθε 3 εβδομάδες. Είχα μεγάλο πρόβλημα θυλακίτιδας, καθώς οι τρίχες γυρνούσαν μέσα στο δέρμα μου και μου προκαλούσαν επώδυνα σπυράκια. Είχα ακούσει για την Cosmetic Derma Medicine από μία φίλη , αλλά φοβόμουν ότι η laser αποτρίχωση στην περιοχή αυτή θα ήταν πολύ επώδυνη. Τελικά ήταν πολύ πιο ανώδυνη από το κερί και χρειάστηκαν συνολικά 5 συνεδρίες. Το δέρμα μου έγινε λείο και απαλό και φυσικά δεν εμφάνισα έκτοτε θυλακίτιδα στην περιοχή αυτή.”
A.T., 28 ετών, Αθήνα

 

+Amalia Tsiatoura

Συχνές Ερωτήσεις :

Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;

Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.
Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;
Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;
Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;
Πονάει η laser αποτρίχωση;
Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;
Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Είναι ακριβό το laser αποτρίχωσης; Ποιες οι τιμές της laser αποτρίχωσης;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;
Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες. Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία και μόνο εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.
Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους. Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 4 με 7 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.
Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.
Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.
Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Η laser αποτρίχωση είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν σκεφτεί κανείς ότι με λίγες συνεδρίες απαλλάσσεται για πάντα από την τριχοφυΐα. Οι τιμές laser αποτρίχωσης είναι πλέον προσιτές και γίνονται ειδικές τιμές σε laser αποτρίχωση πολλών περιοχών ή σε αγορά πακέτου συνεδριών.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.