Χρυσό βραβείο στη CDM στην κατηγορία

Medical Beauty Awards 2020 - Χρυσό βραβείο Cosmetic Derma Medicine

Η σύγχρονη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Cosmetic Derma Medicine απέσπασε χρυσό βραβείο στα πλαίσια των Medical Beauty Awards 2020, στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι.

Τα Medical Beauty Awards έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες θεραπείες και τεχνολογίες, που χρησιμοποιεί η σύγχρονη Ιατρική Αισθητική και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την εμφάνιση των ανθρώπων.

Συμμετέχοντας στην κατηγορία «Lipolysis Treatment», η Cosmetic Derma Medicine απέσπασε το χρυσό βραβείο για τη σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία «Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo» που διενεργείται εδώ και σχεδόν μία δεκαετία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κλινικών μας. H Cosmetic Derma Medicine ήταν η πρώτη που «έφερε» και εφάρμοσε τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo στην Ελλάδα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες χιλιάδες περιστατικά από την έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα των κλινικών μας. Μάλιστα, η Cosmetic Derma Medicine λειτουργεί σήμερα και ως εκπαιδευτικό κέντρο, διενεργώντας workshops για συναδέλφους ιατρούς οι οποίο επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη σύγχρονη αυτή μέθοδο Λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo.

«Ως Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να παραλαμβάνω ένα τόσο σημαντικό βραβείο, το οποίο επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.