Βλεφαροπλαστική για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Βλεφαροπλαστική για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο με τη σύγχρονη μέθοδο αναίμακτης βλεφαροπλαστικής Plasma Light.

Ο χρόνος που περνάει δεν αφήνει ανέπαφο το πρόσωπο και ακόμη περισσότερο τα μάτια, που είναι το πρώτο σημείο εμφάνισης της χαλάρωσης στο πρόσωπο. Το άνω και κάτω βλέφαρο χάνουν την ελαστικότητά τους, χαλαρώνουν και τα μάτια φαίνονται κουρασμένα δημιουργώντας ένα σοβαρό αισθητικό πρόβλημα.

Η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μας ενημερώνει πως η μη χειρουργική, αναίμακτη βλεφαροπλαστική Plasma Light, είναι η θεραπεία που μπορεί να ξαναζωντανέψει το βλέμμα δίνοντας λύση στα σημάδια που αφήνει ο χρόνος.

Αν έχετε κουρασμένα μάτια, ρυτίδες, χαλάρωση του άνω βλεφάρου ή «σακούλες» κάτω από τα μάτια, τότε η βλεφαροπλαστική είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική Plasma Light – Πώς λειτουργεί

Η Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική με την ενέργεια του πλάσματος (Plasma Light) γίνεται με μία φορητή συσκευή μικροχειρουργικής, αρκετά εύκολη στη χρήση, που αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη δερματική ζώνη. Χρησιμοποιεί την λεγόμενη «τέταρτη κατάσταση της ύλης», το Plasma.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με Plasma χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό με αποτέλεσμα να αυξάνει επιλεκτικά την θερμοκρασία και να εξαχνώνει επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, χωρίς να αγγίζει το δέρμα και χωρίς να επηρεάζονται τα βαθύτερα ανατομικά στρώματα.

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις:

  • Χαλάρωσης
  • Ανύψωσης φρυδιών
  • Αφαίρεσης δερματικών μορφωμάτων βλεφάρων
  • Βελτίωσης περιγράμματος και τόνου του προσώπου
  • Εξάλειψης ξανθελασμάτων
  • Εξάλειψης ουλών και πανάδων
  • Αφαίρεσης θηλωματωδών σπίλων
  • Εξάλειψης ρυτίδων περιοφθαλμικά και περιστοματικά

Η μέθοδος Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής Plasma Light μας επιτρέπει να επιτύχουμε αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα της παραδοσιακής χειρουργικής βλεφαροπλαστικής, στη δερματοχάλαση (περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα) τόσο των άνω, όσο και των κάτω βλεφάρων.

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική Plasma Light – Πλεονεκτήματα

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο και είναι ιδανική για όσους θέλουν να αποκτήσουν μία πιο νεανική εμφάνιση χωρίς χειρουργείο.

Αντιμετωπίζονται με εξαιρετική αποτελεσματικότητα τα σημάδια γήρανσης, καθώς και οι ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών, όπως το αρκετά συχνό «πόδι της χήνας».

Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ασφαλής, καθώς εφαρμόζεται μόνο στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα και αφήνουν έτσι ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μέθοδος σε περιπτώσεις που, για ιατρικούς λόγους, το άτομο δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση βλεφαροπλαστικής.