Laser Αποτρίχωση στους Άντρες και οι Τιμές

Laser Αποτρίχωση στους Άντρες, Τιμές, Αριθμός Συνεδριών

Η αποτρίχωση με laser στους άντρες είναι μια ασφαλής και άνετη διαδικασία για μόνιμη αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών στην πλάτη, το στήθος, τους ώμους, την κοιλιά, το λαιμό, τους γλουτούς, τα πόδια, τις μασχάλες, τα γεννητικά όργανα, τον πρωκτό, άλλα μέρη του σώματος και το πρόσωπο.

Στην εποχή μας δεν επωφελούνται μόνο οι γυναίκες από την αποτρίχωση με laser. Τις τελευταίες δεκαετίες, τα ταμπού έχουν ξεπεραστεί και ο αριθμός των ανδρών που επιλέγουν την αποτρίχωση με laser αυξάνεται ραγδαία.

Ένας από τους λόγους που οι άντρες επιλέγουν το laser είναι επειδή το περίγραμμα των μυών είναι πιο εμφανές μετά την αποτρίχωση. Η μέθοδος αυτή είναι δημοφιλής σε αθλητές, ιδιαίτερα στους bodybuilders και ποδηλάτες. Αρκετοί άντρες με υπερτρίχωση δεν θέλουν να αφαιρέσουν εντελώς τις τρίχες στο στήθος, αλλά επιθυμούν να τις αραιώσουν. Επίσης, πολύ συχνά επιλέγουν τη λύση του laser για να αφαιρέσουν τις ενοχλητικές τρίχες στη μύτη (ρουθούνια), τα αυτιά και τις ευαίσθητες περιοχές.

Όμως, πέρα από το θέμα της εμφάνισης, οι άντρες στρέφονται στην αποτρίχωση με laser και για λόγους υγιεινής, προκειμένου να αποτρέψουν την ανάπτυξη οσμών, ιδίως στις μασχάλες, όπως και να μειώσουν τον κίνδυνο υπεριδρωσίας, είσφρυσης τριχών ή μελλοντικής ανάπτυξης ακμής στην επιδερμίδα.

Ένας άλλος λόγος είναι η αποφυγή επώδυνων παραδοσιακών μεθόδων, καθώς και η σπατάλη χρόνου και χρημάτων. Όλοι γνωρίζουμε ότι το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί, οι ταινίες ή οι αποτριχωτικές μηχανές προκαλούν επιπλοκές όπως ερεθισμό, ερυθρότητα, κνησμό, κάψιμο και σπατάλη χρόνου για επαναλαμβανόμενες αποτριχώσεις. Επιπλέον, οι κρέμες αποτρίχωσης που διατίθενται στην αγορά δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι καμία από αυτές τις παραδοσιακές μεθόδους δεν έχει μόνιμα αποτελέσματα.

YouTube video

Ποια μηχανήματα laser χρησιμοποιούνται στην αποτρίχωση;

Υπάρχουν πολλές μάρκες laser αποτρίχωσης. Οι πιο σύγχρονες ιατρικές συσκευές laser που διατίθενται σήμερα διεθνώς είναι το Candela GentleLase Laser Αλεξανδρίτη, το Candela GentleLase PRO Laser Αλεξανδρίτη, καθώς και το Nd:YAG Laser για πιο σκούρα δέρματα. Αυτά τα μηχανήματα είναι κατάλληλα για να ανταποκριθούν σχεδόν σε κάθε τύπο δέρματος, ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Τα συγκεκριμένα ιατρικά laser διαθέτουν προσαρμόσιμο μήκος κύματος εκπομπής, με πολλαπλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μια συνεδρία για την πλάτη των ανδρών μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από 2 ώρες, αλλά αυτό εξαρτάται και από την πυκνότητα της τρίχας σας. Το σημαντικό είναι ότι έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα και κατά συνέπεια μειώνουν τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται η αποτρίχωση με laser;

Η δέσμη φωτός που εκπέμπεται από το ιατρικό laser εστιάζει στη χρωστική ουσία του θύλακα της τρίχας, τη μελανίνη. Η φωτεινή ενέργεια του laser μετατρέπεται σε θερμότητα και καταστρέφει τον θύλακα. Ο ασθενής αισθάνεται ένα πολύ ελαφρύ τσούξιμο στο δέρμα, το οποίο είναι πολύ ανεκτό λόγω του ισχυρού συστήματος ψύξης που κατευθύνεται στο σημείο εφαρμογής. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του δέρματος και την πιθανότητα πόνου. Οι πιθανότητες επιπλοκών είναι ελάχιστες και παροδικές όταν εκτελείται με το κατάλληλο μηχάνημα και από εξειδικευμένο και έμπειρο χειριστή.

Ποιο μήκος πρέπει να έχουν οι τρίχες πριν την αποτρίχωση με laser;

Όταν κάνετε αποτρίχωση με laser, οι τρίχες σας πρέπει να έχουν μήκος περίπου 1 χιλιοστό, ώστε η μελανίνη να μπορεί να απορροφήσει εύκολα την ενέργεια του laser.

Υπάρχουν παρενέργειες μετά την αποτρίχωση με laser;

Μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης με laser, το δέρμα μπορεί να εμφανίσει μια ελαφριά ερυθρότητα. Αυτό το προσωρινό σύμπτωμα υποχωρεί γρήγορα, συνήθως μετά από 15 λεπτά έως λίγες ώρες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Σπάνια έχουν αναφερθεί σοβαρές επιπλοκές στην ιατρική πρακτική και συνήθως οφείλονται στην απειρία του χειριστή ή σε κατώτερης ποιότητας εξοπλισμό.

Τι να προσέξετε πριν και μετά την αποτρίχωση με laser;

Συνιστάται σε όσους θα υποβληθούν σε αποτρίχωση με laser, να μην εκθέτουν το δέρμα τους σε ηλιοθεραπεία για λίγες ημέρες πριν και μετά τη συνεδρία. Επίσης να αποφύγουν το γυμναστήριο, τη σάουνα, το υδρομασάζ και την πισίνα για 1 – 2 ημέρες μετά την αποτρίχωση.

Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν αποτρίχωση με laser;

Σχεδόν όλοι μπορούν να κάνουν αποτρίχωση με laser. Ωστόσο, τυχόν ουλές, χηλοειδή, κάποια ορμονικά προβλήματα ή η λήψη ορισμένων φαρμάκων μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία αποτρίχωσης.

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με laser;

Με τη σύγχρονη τεχνολογία laser, η θεραπεία είναι αρκετά ανεκτή. Σε κάθε περίπτωση, η τυχόν ύπαρξη πόνου δεν συγκρίνεται με αυτόν που αισθάνεστε κατά την αποτρίχωση με κερί. Οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν ότι δεν αισθάνονται καθόλου πόνο. Ορισμένοι περιγράφουν ότι εκτός από την αίσθηση της θερμότητας, αισθάνθηκαν ότι ένιωσαν ένα ελαφρύ τσίμπημα από λαστιχάκι τη στιγμή που το laser χτυπά την τρίχα.

Πόσες συνεδρίες αποτρίχωσης με laser χρειάζονται οι άντρες;

Οι τρίχες πρέπει να βρίσκονται σε συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης του κύκλου ζωής τους. Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει τέσσερεις φάσεις. Κάθε τρίχα του σώματος σας βρίσκεται σε διαφορετική φάση αυτού του κύκλου κατά την έναρξη της θεραπείας. Οι τρίχες καταστρέφονται από το laser μόνο όταν βρίσκονται σε φάση αναγέννησης. Θα χρειαστείτε κάποιον αριθμό συνεδριών για να περάσουν όλες οι τρίχες σας στη φάση αναγέννησης.

Οι περισσότεροι άντρες χρειάζονται 10 – 12 συνεδρίες, οι οποίες για βέλτιστο αποτέλεσμα να απέχουν 4 εβδομάδες μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου δωρεάν ενημερωτικού ραντεβού, θα καταρτίσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι τιμές αποτρίχωσης με laser στους άντρες;

Δείτε τις τιμές laser αποτρίχωσης για άντρες ανά σημείο του προσώπου και του σώματος στον τιμοκατάλογο μας. Οι τιμές μας ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, τα εκπτωτικά πακέτα μας μπορούν να περιλαμβάνουν πολλαπλές περιοχές θεραπείας με συνεδρίες σε μειωμένη τιμή σε σύγκριση με τις τιμές μιας μόνο απλής συνεδρίας. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιλογή happy hour που προσφέρουν οι Κλινικές μας, καθώς και τις προσφορές μας.

Laser αποτρίχωση Άνδρες Happy hour/Φοιτητές Σε πακέτο άνω των 3 συνεδριών Μεμονωμένη συνεδρία
1 περιοχή προσώπου 12 € 18 € 25 €
Κνήμες ή Μηροί 53 € 59 € 74 €
Μεσογλουτιαία Πτυχή (Κύστη Κόκκυγος) 33 € 41 € 51 €
Πέος 33 € 41 € 51 €
Laser Πλάτη ή Στήθος 64 € 74 € 84 €
Χέρια ή Γλουτοί ή Οσφύς 42 € 42 € 64 €
Κολάρο ή Αυχένας 26 € 29 € 49 €
Μασχάλες 23 € 32 € 37 €
Ώμοι 42 € 42 € 64 €
Αυτιά 12 € 18 € 25 €
Full Body 249 € 259 € 309 €

Που να κάνω αποτρίχωση με laser;

Στις Κλινικές μας σε ετήσια βάση βοηθάμε εκατοντάδες άντρες να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η αποτρίχωση με laser είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή μπορεί να θεραπεύσει τις περισσότερες περιοχές του προσώπου και του σώματος με τέλεια αποτελέσματα. Κάνει την αποτρίχωση εύκολη, από ένα μικρό σημείο του σώματος μέχρι ολόκληρη την πλάτη, προσφέροντας μια μόνιμη λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας! Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.