Ιατρικό Συνέδριο Αισθητικής FACE 2022 στο Λονδίνο

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο Ιατρικό Συνέδριο Αισθητικής FACE στο Λονδίνο

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κλήθηκε από το Ιατρικό Συνέδριο Αισθητικής & Exhibiti που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Ιουνίου 2022 στο Λονδίνο, για να παρουσιάσει το συνδυαστικό ιατρικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης & ανάπλασης “Total Plasma Lift”.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, έχοντας αναλάβει πλήθος περιστατικών και με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, παρουσίασε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 224 ασθενείς, στους οποίους εφαρμόστηκε ο συνδυασμός των δύο πλέον καινοτόμων θεραπειών, του Fractional Laser CO2 και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στη δερματολογική κλινική Cosmetic Derma Medicine και συμμετείχαν και άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, το συνδυαστικό πρωτόκολλο Total Plasma Lift είναι απόλυτα ασφαλές, χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Επίσης, είναι αρκετά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής και της φωτογήρανσης.

Η ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine, με βασική προτεραιότητα την εκπαίδευση και την ενημέρωση σε νέες τεχνικές, μεθόδους και υλικά δίνει το παρόν σε όλα τα μεγάλα Ιατρικά & Επιστημονικά Συνέδρια, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.