Εγκαίνια της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine στο Περιστέρι

Πάρτυ εγκαινίων για τη νέα κλινική Cosmetic Derma Medicine στο Περιστέρι

Με μεγάλη χαρά ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group εγκαινίασε τη νέα κλινική του στο κέντρο του Περιστερίου, στη Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 16, πλησίον της στάσης μετρό “Περιστέρι”.

Η Beauty Ambassador του Ομίλου Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσόρισε όλους τους αγαπημένους φίλους του Ομίλου που έσπευσαν να μας στηρίξουν στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας έδωσαν το παρών στη λαμπερή εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής που διαθέτει η Cosmetic Derma Medicine, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της Cosmetic Derma Medicine και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της Advanced Hair Clinics που έχει βραβευθεί ως Best International Hair Clinic για το 2016 & το 2017 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ) και αποτελεί μία από τις κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πρόσωπο όπως Θεραπεία Νευροτοξίνης, Υαλουρονικό Οξύ, Νήματα, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, και για το σώμα με πρωτοποριακές μεθόδους Laser λιποαναρρόφησης, λιπόλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της δερματολόγου – αφροδισιολόγου Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.

Ο Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group μετρά σήμερα 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο (Ιλίσια, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Λεμεσό). Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

YouTube video

Επισκεφτείτε την κλινική μας στο Περιστέρι στη διεύθυνση Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 16, πλησίον της στάσης μετρό “Περιστέρι” ή επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο τηλέφωνο +302105715501.

Ευχαριστούμε τον Χάρη Σιανίδη και την Beautiful People PR για τη διοργάνωση.