Εγκαίνια της Cosmetic Derma Medicine στο Ηράκλειο Κρήτης

Λαμπερά εγκαίνια στη δέκατη κλινική Cosmetic Derma Medicine στο Ηράκλειο Κρήτης

Τη δέκατη κατά σειρά κλινική του εγκαινίασε ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας και της Κρήτης, αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες των ιδρυτών του ομίλου, Δρ. Αναστάσιου Βεκρή και Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, είχαμε τη χαρά να ξεναγήσουμε στους χώρους μας τη beauty ambassador του ομίλου Ντορέττα Παπαδημητρίου, τους αγαπημένους φίλους Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Φραγκολιά και Κώστα Κοκκινάκη και τα fashion girls Ραμόνα Βλαντή και Τζώρτζια Βαϊνά.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της Cosmetic Derma Medicine και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της Advanced Hair Clinics που έχει βραβευθεί ως Best International Hair Clinic για το 2016 & το 2017 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ) και αποτελεί μία από τις κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πρόσωπο όπως Θεραπεία ΝευροτοξίνηςΥαλουρονικό ΟξύΝήματαΘεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς ΠαράγοντεςLaser ανάπλασηςαποτρίχωσηςευρυαγγειών, και για το σώμα με πρωτοποριακές μεθόδους Laser λιποαναρρόφησης, λιπόλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της δερματολόγου – αφροδισιολόγου Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.

Ο Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group μετρά σήμερα 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο (Ιλίσια, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Λεμεσό). Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Επισκεφτείτε την κλινική μας στο Ηράκλειο Κρήτης στη διεύθυνση Λασιθίου 27 & Πλατεία Κορνάρου ή επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο τηλέφωνο +302810222303.

Ευχαριστούμε τον Χάρη Σιανίδη και την Beautiful People PR για τη διοργάνωση.