Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη - “La Roche Posay” event

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη - “La Roche Posay” event

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, συμμετείχε ως καλεσμένη ομιλήτρια στο online event της «La Roche Posay» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Απριλίου με θέμα «Αλλεργίες και Εποχικότητα».

Κατά τη διάρκεια του event, η Δρ. Μάμαλη μαζί με άλλους εξέχοντες καλεσμένους – Ιατρούς, μοιράστηκε χρήσιμες συμβουλές από τη μακροχρόνια ιατρική της εμπειρία, ενώ τα σκήπτρα της παρουσίασης κατείχε η δημοφιλής παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά.

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης, αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το δέρμα και τις αλλεργίες, καθώς και το πώς η «La Roche Posay» παραμένει πιστή και ιδανική για κάθε επιδερμίδα, με τις νέες, μινιμαλιστικές σειρές προϊόντων της.


“Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, με πλούσια εμπειρία στην Αλλεργιολογία και τη Φλεβολογία και είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου RUB στο Bochum της Γερμανίας.”

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL