Η Δρ Τσιατούρα στο 6ο Διεθνές Συνέδριο της FADS στην Ινδία

Η Δρ Τσιατούρα στο 6ο Διεθνές Συνέδριο της Face Aesthetic Dermatologist Society

Σημαντική ήταν η παρουσία του Ομίλου CDM Group στο 6ο Διεθνές Συνέδριο & hands-on workshop της FADS (Face Aesthetic Dermatologist Society) με θέμα “Full Face Rejuvenation” που πραγματοποιήθηκε, από τις 5 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022, στη Νότια Γκόα στην Ινδία.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε Επιστημονική Συνεργασία με την IMCAS (International Master Course of Aging Science) που είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση αισθητικής ιατρικής, όπου στα συνέδρια της προσκαλούνται ως ομιλητές μόνο διακεκριμένοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες από τον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, προσκλήθηκε ως ομιλήτρια καθώς και εκπαιδεύτρια σε hands on workshop στη διοργάνωση αυτή, από τόσο σημαντικούς και έγκριτους διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς. Η πρόσκληση αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν λάβουμε υπόψη ότι αυτό το σημαντικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε μια χώρα όπως η Ινδία που έχει 20.000 δερματολόγους!

H Δρ Αμαλία Τσιατούρα θεωρείται σήμερα ως μία από τους πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών ενέσιμων υλικών και συσκευών με βάση την ενέργεια στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο και για το λόγο αυτό προσκλήθηκε να παρουσιάσει στους διακεκριμένους επιστήμονες που συμμετείχαν στο Συνέδριο τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την τεχνολογία και πως αυτή μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες του ασθενούς.

Έρευνα για τις μη επεμβατικές θεραπείες με τη χρήση εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων

Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα εκτενή προσωπική έρευνα για τις “Μη επεμβατικές θεραπείες με τη χρήση εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων” και επίσης ήταν εκπαιδεύτρια σε hands on training σε δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς που συμμετείχαν στο συνέδριο!

Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα παρουσίασε στο επιστημονικό κοινό τα είδη των ιατρικών μηχανημάτων (medical devices), όπως Laser, RF, Fractional CO2, PDT, Ultrasound και άλλα που ενδείκνυνται σε διάφορες θεραπείες αναζωογόνησης και αναγέννησης του δέρματος και πως τα μηχανήματα αυτά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή και με ενέσιμα υλικά (όπως υαλουρονικό κ.α.) προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Βράβευση της Δρ Αμαλίας Τσιατούρα

Στο πέρας τους συνεδρίου απονεμήθηκε βραβείο στη Δρ Αμαλία Τσιατούρα από τους διοργανωτές για την επιστημονική συμβολή της στον κλάδο των μη επεμβατικών θεραπειών αισθητικής ιατρικής.

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει τους πιο εξειδικευμένους δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο και τα επιτεύγματα της στον κλάδο αναγνωρίζονται σε διεθνές επίπεδο.

Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπεία αισθητικής ιατρικής κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού σε μια από τις 15 Κλινικές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.