Βραβείο “International Hair Clinic of the Year

Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year 2020”

Μία ακόμη μεγάλη κατάκτηση για την κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, μέλος του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, αποτελεί το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Τα βραβεία IMTJ (International Medical Tourism Journal) αποτελούν ένα διεθνή θεσμό που βραβεύει τα επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως και απαρτίζεται από μια κριτική επιτροπή 20 ειδικών από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τέταρτη χρονιά που η κλινική Advanced Hair Clinics λαμβάνει το εν λόγω βραβείο (2016, 2017, 2019 και φέτος), γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχή εξέλιξη της κλινικής, αλλά και την εξαιρετικά σημαντική συμβολή της στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού.

Όπως δήλωσε και ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βέκρης, Ιδρυτής & CEO του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, «Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το τέταρτο βραβείο “International Hair Clinic of the Year”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους μας, για όλες τις ιατρικές μας ομάδες και για τους χιλιάδες ασθενείς μας από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Διαβάστε περισσότερα: Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020