Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Λιπογλυπτική - laser λιπόλυση | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Λιπογλυπτική – laser λιπόλυση

%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-laser-smartlipo
Η laser λιπόλυση και λιπογλυπτική με Laser Smartlipo είναι μία καινοτόμος, πρωτοποριακή τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε λιπόλυση και λιπογλυπτική και χάνουμε πόντους χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου.

Η laser λιπόλυση είναι ιδανική για σημεία που συσσωρεύουν τοπικό λίπος που δύσκολα φεύγει ακόμη και με την πιο επίμονη δίαιτα.

Laser λιπόλυση και λιπογλυπτική

Ιδανικές περιοχές για Laser λιπόλυση και λιπογλυπτική

Εφαρμογή laser λιπόλυσης

Κόστος laser λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Smartlipo

  Ενημερωθείτε στο +30 2106980451 για να μάθετε την τιμή της λιπόλυσης καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

Η λιπόλυση – λιπογλυπτική μπορεί να επιτευχθεί επίσης με:

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
Μεσοθεραπεία σύσφιξης
 Κρυολιπόλυση
Fractional Laser
Cavitation
Κλασική λιποαναρρόφηση
Κοιλιοπλαστική
Βραχιονοπλαστική
Ανόρθωση μηρών και γλουτών

Η laser λιπόλυση Smartlipo μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας με εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.

 

 

Συχνές ερωτήσεις για την Λιπόλυση με Laser Smartlipo

Πώς κάνει laser λιπόλυση - λιπογλυπτική το laser Smartlipo;

Το laser Smartlipo είναι ένα ειδικό υποδερματικό Nd-YAG laser το οποίο εφαρμόζεται ακριβώς στην περιοχή συσσώρευσης του λίπους προκαλώντας την θερμική λύση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα μέσω της νεοκολλαγογένεσης που προκαλεί μειώνει την κυτταρίτιδα και κάνει σύσφιξη και λιπογλυπτική.

Πονάει η εφαρμογή laser λιπόλυσης με Smartlipo; Tι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Η λιπόλυση και λιπογλυπτική με laser Smartlipo γίνεται με τοπική αναισθησία στον χώρο του ιατρείου. Δεν απαιτεί χειρουργείο ούτε γενική αναισθησία. Είναι επομένως ανώδυνη τεχνική που αφαιρεί εύκολα το συσσωρευμένο λίπος από τις περιοχές που θέλουμε.
Μετά τη θεραπεία laser λιπόλυσης μπορεί να χρειαστεί για λίγες ημέρες να γίνει χρήση ειδικού κορσέ στην περιοχή. Μετά τη θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες . 

Σε τι διαφέρει η laser λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo από την κλασσική λιποαναρρόφηση;

Η κλασική λιποαναρρόφηση γίνεται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με την laser λιπόλυση και λιπογλυπτική η διαδικασία απλουστεύεται, είναι περισσότερο ανώδυνη, γίνεται στο χώρο του ιατρείου και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις δραστηριότητές του.

Η laser λιπόλυση με Smartlipo επιτυγχάνει ταυτόχρονα σύσφιξη, κάτι που δεν γίνεται με την κλασική λιποαναρρόφηση. Επίσης laser λιπόλυση – λιπογλυπτική μπορεί να γίνει μετά από κλασική λιποαναρρόφηση για να διορθώσει πιθανές μικροατέλειες.

Είμαι ιδανικός υποψήφιος για λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo;

Η λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo είναι ιδανική για εντοπισμένες περιοχές συσσώρευσης λίπους που είναι δύσκολο να φύγουν ακόμη και με την πιο επίμονη δίαιτα και άσκηση.
Δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους ή θεραπείας της παχυσαρκίας. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην περιοχή των γλουτών «ψωμάκια», στους μηρούς, τα γόνατα, την κοιλιά και τους βραχίονες (μπράτσα). Εφαρμόζεται επίσης και σε πιο ευαίσθητες περιοχές που η κλασική λιπαναρρόφηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί, όπως οι σακούλες των κάτω βλεφάρων και το διπλοσάγονο.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία laser λιπόλυσης - λιπογλυπτικής;

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς και είναι ένα από τα κέντρα αναφοράς στη laser λιπόλυση στην Ελλάδα. Το τελευταίας γενιάς Smartlipo laser DEKA είναι το αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο laser λιπόλυσης σήμερα, οδηγώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter