Ο 7ος σταθμός υγείας και ομορφιάς του ιατρικού ομίλου CDM Medical Group στη Γλυφάδα

Ο 7ος σταθμός υγείας και ομορφιάς του ιατρικού ομίλου CDM Medical Group στη Γλυφάδα

Ο 7οςσταθμός υγείας και ομορφιάς του ιατρικού ομίλου CDM Medical Group στη Γλυφάδα

Ο Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group σας προσκαλεί στα εγκαίνια της νέας κλινικής στη Γλυφάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ, στην κλινική της Γλυφάδας, Λεωφόρος Δημάρχου Αγγ. Μεταξά 39.

Προσκεκλημένοι είναι προσωπικότητες από τον επιστημονικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αττικής. Σε ένα λαμπερό πάρτι γνωριμίας θα βρίσκονται φίλοι της κλινικής μας, ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της επικαιρότητας, ενώ κατά τη διάρκεια θα δοθούν υπέροχα δώρα. Τα στελέχη του CDM Medical Group έχουν οργανώσει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού των νοτίων προαστίων για τις υπηρεσίες αισθητικής & κλινικής δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης μαλλιών, που προσφέρει ο Όμιλος με τη νέα κλινική στο κέντρο της Γλυφάδας, αφετέρου τη γνωριμία των καλεσμένων, με τα ιατρικά και διοικητικά στελέχη του Ομίλου.

Ο όμιλος CDM Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ). Την έμπνευση για τη δημιουργία ενός τέτοιου ομίλου είχαν, η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και ο Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Επιλέγοντας τη Γλυφάδα ως έναν νέο σταθμό υγείας και ομορφιάς στα νότια προάστια, η Cosmetic Derma Medicine και η Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια της εταιρικής ανάπτυξης, φιλοξενούν σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσους αναζητούν συνέπεια και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες.