Λαμπερή βραδιά γεμάτη μόδα by Vassilios Kostetsos

Λαμπερή βραδιά γεμάτη μόδα by Vassilios Kostetsos

Η βραβευμένη Κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Cosmetic Derma Medicine, μέλος του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, ήταν ο Μέγας Χορηγός της Επίδειξης Μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου Passion of Fashion, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/7 και ώρα 8 μ.μ. στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης και κέρδισε τα βλέμματα Ελλήνων και ξένων θαυμαστών της μόδας.

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Νέα Σμύρνη, για να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη μόδα και πολυτελείς εμφανίσεις. Ήταν μία λαμπερή βραδιά με celebrities της Ελληνικής showbiz, στην οποία συμμετείχαν επώνυμα top models της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν ρούχα από τη νέα κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου «Proussa» Resort Spring/Summer 2019. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε ο διάσημος κομμωτής και καλός φίλος του Βασίλειου Κωστέτσου, Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος και η ομάδα του.

YouTube video

Σε αυτό το event όμως δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Η επιλογή του μεγάρου της ΕΣΤΙΑΣ, είχε ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο το σχεδιαστή με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, καθώς αποτελεί ένα ιστορικής μνήμης κτήριο των προσφύγων της Σμύρνης, στο οποίο σήμερα στεγάζονται τα Μουσεία, η Πινακοθήκη και η Βιβλιοθήκη, με σκοπό την ανάδειξη των κειμηλίων των Μικρασιατικών Πατρίδων.

Τη μουσική επιμέλεια και παρουσίαση της βραδιάς είχε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου.