Η CDM Medical Group στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η CDM Medical Group στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, θα συμμετάσχει ενεργά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί 8-16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο Κτίριο 16/Stand 9, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για τις υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής και Δερματολογίας της Cosmetic Derma Medicine, καθώς και για τις υπηρεσίες Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Advanced Hair Clinics. Παράλληλα, συνεργάτες Ιατροί και Δερματολόγοι, από την Ελλάδα και τον κόσμο, θα μπορούν να ενημερωθούν για προοπτικές συνεργασίες με τον Όμιλο CDM.

To κτίριο 16 μάλιστα είναι αφιερωμένο στην Ομορφιά, την Προσωπική Περιποίηση και τη Μόδα, βοηθώντας την εξειδικευμένη ανάδειξη και παρουσίαση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Στα πλαίσια της διοργάνωσης, το Σάββατο 15/9 θα λάβει χώρα Live Show αλληλεπίδρασης με το κοινό στο stage από τη γνωστή ηθοποιό και Ambassador της CDM Σάρα Εσκενάζυ και τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Επιστημονική διευθύντρια και επικεφαλής του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα. Το stage, την ίδια ημέρα, θα μετατραπεί σε Catwalk για την επίδειξη του πολυαναμενόμενου Thessaloniki Fashion Project που προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η έκθεση-θεσμός για τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεπεράσει και φέτος τους 260.000 επισκέπτες, καθώς το δυναμικό «παρών» θα δώσουν περισσότεροι από 1.500 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ ισχυρή θα είναι και η συμμετοχή των ΗΠΑ, με τη συμμετοχή κολοσσών, όπως η Microsoft και η Google.

Μείνετε συντονισμένοι με τα social media των κλινικών, για να ενημερωθείτε για τους διαγωνισμούς και τις προσφορές που θα ανακοινωθούν στα πλαίσια της Έκθεσης.