Αποτρίχωση για άνδρες: Ποια είναι η ιδανική μέθοδος; | England365.gr Ιούλιος '20

Αποτρίχωση για άνδρες: Ποια είναι η ιδανική μέθοδος;

Είναι πλέον γεγονός! Αρκετοί είναι οι άντρες που επιλέγουν σήμερα λύσεις αποτρίχωσης, καθώς δηλώνουν πως βελτιώνει την εμφάνισή τους και τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Φυσικά, υπάρχουν και ιατρικοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την αποτρίχωση, κάτι που αφορά κυρίως αθλητές οι οποίοι έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την εμφάνιση κύστεων και θυλακίτιδας, λόγω του ιδρώτα και της τριβής των ρούχων.

Ποια είναι όμως η ιδανικότερη μέθοδος για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Όπως μας ενημερώνει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, η πιο σύγχρονη, οριστική και ανώδυνη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι η Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη.

Στην Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα τελευταίας γενιάς συστήματα laser αποτρίχωσης Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη, τα οποία χαρίζουν γρήγορα και οριστικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση, μάλιστα, με παλαιότερης γενιάς μηχανήματα laser, είναι απόλυτα ασφαλή και το καλοκαίρι, σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Γιατί να επιλέξεις την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

  • Είναι η μόνη ιατρικά ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης.
  • Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος.
  • Δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες, σε αντίθεση με το κερί ή το ξυράφι, τα οποία συχνά προκαλούν ερεθισμούς, θυλακίτιδες, αύξηση της τριχοφυΐας και χαλάρωση του δέρματος.
  • Άλλες μέθοδοι όπως το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση, που παραπλανητικά αναφέρονται ως «laser αποτρίχωση», δεν έχουν σχέση με τη λέιζερ αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, ούτε στην τεχνολογία την οποία αξιοποιούν, αλλά ούτε και στα αποτελέσματα που προσφέρουν.

Πού μπορεί να εφαρμοστεί;

Η λέιζερ αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη μπορεί πρακτικά να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρατηρείται έντονη τριχοφυΐα. Συνηθέστερα σημεία εφαρμογής στους άντρες είναι το στήθος, η κοιλιά, η πλάτη, οι ώμοι, καθώς και τα χέρια, η βουβωνική χώρα, τα πόδια και οι γλουτοί. Συχνά, οι άνδρες ζητούν αποτρίχωση με λέιζερ και στο πρόσωπο, σε σημεία όπως το μεσόφρυο, τα ζυγωματικά, τα αυτιά και το κολάρο.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία είναι ορατή η εξασθένηση της τριχοφυΐας. Συνηθέστερα, όμως, χρειάζονται 6-8 συνεδρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL