The Glow Effect | ELLE Ιανουάριος ‘21

The Glow Effect | ELLE Ιανουάριος ‘21

Υποδεχτείτε το 2021 πιο λαμπερές από ποτέ με τις μη επεμβατικές θεραπείες νέας γενιάς.

Η περιποίηση και η φροντίδα της επιδερμίδας μας ήταν, είναι και θα είναι το νούμερο ένα δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Πώς μπορούμε, όμως, να επιλέξουμε την κατάλληλη θεραπεία;

Συναντήσαμε την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιόλογο και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine για να μας προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που θα μας προσφέρουν άμεση λάμψη και ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί!

1. Νευροτοξίνη & Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για τις δύο πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες που έχουν καταφέρει να αλλάξουν τα δεδομένα στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Η Νευροτοξίνη μειώνει τις συσπάσεις των μυών που κινούν το δέρμα, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και όταν η ουσία εγχέεται στα σωστά ανατομικά σημεία και στη σωστή δόση, οι εκφράσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου να αναδεικνύονται και το πρόσωπο να φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος έχουν την ιδιότητα να αποκαθιστούν το χαμένο όγκο του προσώπου και να δρουν ενάντια στη χαλάρωση. Το υαλουρονικό οξύ εγχέεται ενέσιμα κάτω από την επιδερμίδα προσδίδοντας όγκο σε περιοχές όπως τα χείλη, τα ζυγωματικά και οι παρειές. Είναι, επίσης, η ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, η οποία εφαρμόζεται με μια ειδική τεχνική – την τεχνική της κάνουλας – χαρίζοντας ξανά ζωντάνια και νεανικότητα στο βλέμμα.

2. Total Plasma Lift

Πρόκειται για τον πρωτοποριακό συνδυασμό των θεραπειών Fractional Laser και Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου. Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, το πολυδύναμο μείγμα των αυξητικών παραγόντων που έχει απομονωθεί, το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τελικό αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο.

Η εφαρμογή της πιο σύγχρονης, μη επεμβατικής θεραπείας ομορφιάς Total Plasma Lift είναι εύκολη, ανώδυνη και απολύτως ασφαλής. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα αποτελέσματα της είναι άμεσα ορατά.

3. Peeling Λάμψης

Πρόκειται για ήπια, επιφανειακά χημικά peeling με διαλύματα οξέων που δρουν αποκλειστικά επιφανειακά στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος καταφέρνουν να σβήσουν τη θαμπάδα και να αναζωογονήσουν το πρόσωπο σας! Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα να ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα.

Ευχαριστούμε τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL