Βάλε «ΣΤΟΠ» σε τοπικό πάχος & κυτταρίτιδα | YOU Weekly Ιούλιος 2020

Βάλε «ΣΤΟΠ» σε τοπικό πάχος & κυτταρίτιδα

Ετοιμάζεσαι για τις πολυπόθητες διακοπές σου και το πρόβλημα του τοπικού λίπους και της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» συνεχίζει να σε απασχολεί; Μην ανησυχείς, γιατί τώρα μπορείς να το αντιμετωπίσεις με τη βοήθεια της επαναστατικής μεθόδου λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo. H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας εξηγεί περισσότερα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo είναι ιδανική για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα. Και αυτό, γιατί συχνά γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους και δεν αρκεί να ακολουθήσει κανείς ένα αυστηρό διατροφικό πλάνο ή να ασκείται.

Η διαδικασία

Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του Laser Smartlipo κάτω από το δέρμα από μία οπή ενός χιλιοστού –υπό τοπική αναισθησία– διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντάς τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα. Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μία μόλις συνεδρία αρκεί για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Πού μπορεί να εφαρμοστεί;

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρατηρείται περιττό τοπικό λίπος, όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, οι γάμπες, τα γόνατα, τα μπράτσα, αλλά και πιο δύσκολα σημεία, όπως το στήθος (σε περιπτώσεις ανδρικής γυναικομαστίας) και το διπλοσάγονο (προγούλι).

Λίγα λόγια για την αποθεραπεία

Στα βασικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι το γεγονός ότι πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, στον χώρο του ιατρείου και δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, όπως συμβαίνει στην παραδοσιακή χειρουργική λιποαναρρόφηση. Έτσι, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες και στην εργασία του, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άμεσα & ορατά αποτελέσματα

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, της μείωσης πόντων, της βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος και της εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την εφαρμογή της μεθόδου, λόγω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Extra tip:

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo μπορεί να συνδυαστεί με τη σύγχρονη θεραπεία κυτταρίτιδας Cavitation – RF. Σε περιπτώσεις, μάλιστα, που παρατηρείται και έντονη χαλάρωση στην περιοχή, ο συνδυασμός της λιποαναρρόφησης με λέιζερ με τα Νήματα Σώματος PDO & COG vα αποτελούν την ιδανική λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή να καλέσετε σε μία από τις 11 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Ακολουθήστε μας και στα social media:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL