«Βοτουλινική Τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ & Skin Boosters»

11ο Hands-On Workshop – Ενέσιμες Θεραπείες Προσώπου

Εάν επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε πάνω στις θεραπείες Βοτουλινική Τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ & Skin Boosters, καθώς και τις νέας γενιάς ενέσιμες θεραπείες προσώπου, δηλώστε συμμετοχή στο Σεμινάριο Αισθητικής Δερματολογίας που διοργανώνει η Cosmetic Derma Medicine, μέλος του CDM Medical Group, ένας από τους μεγαλύτερους Ιατρικούς Ομίλους στην Ελλάδα.

 

Cosmetic Derma Medicine, η πρότυπη Κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, προσκαλεί Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς να δηλώσουν συμμετοχή σε σεμινάριο θεωρητικής επιμόρφωσης και πρακτικής εξάσκησης (Hands-on Workshop) με θέμα

“Βοτουλινική Τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ & Skin Boosters”

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την ADV Cosmetics σε συνεργασία με τον όμιλο CDM Medical Group.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αισθητικής Δερματολογίας

Cosmetic Derma Medicine είναι η κορυφαία Κλινική στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής και Δερματολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο και τα αποτελέσματά της στις ενέσιμες θεραπείες, όπως η Βοτουλινική Τοξίνη, το Υαλουρονικό Οξύ και τα Skin Boosters, παρουσιάζονται σταθερά σε ιατρούς σε διεθνή συνέδρια.

Κατά το 11ο Hands-on Workshop καταξιωμένοι ιατροί του Ομίλου CDM Group θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία και τις τεχνικές τους δεξιότητες και θα τους προσφέρουν τη γνώση που θα τους βοηθήσει στην περαιτέρω πορεία τους στην Αισθητική Ιατρική.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Θεωρητικό μέρος

Παρουσίαση ενέσιμων θεραπειών: Βοτουλινική Τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ & Skin Boosters καθώς και οι νέας γενιάς ενέσιμες θεραπείες προσώπου, οι απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες εφαρμογής και οι εξελίξεις στις τεχνικές.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα με τα θέματα που θα αναπτυχθούν από το εκπαιδευτικό ιατρικό προσωπικό της Cosmetic Derma Medicine.

Πρακτικό μέρος

Κατά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live πρωτοποριακές εφαρμογές των ενέσιμων υλικών σε πραγματικά περιστατικά αλλά και να εφαρμόσουν οι ίδιοι θεραπείες σε δικά τους μοντέλα με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών.

Κλασικές και καινοτόμες εφαρμογές με έμφαση στην ανατομία του προσώπου, ανάμεσά τους: Full Face Botox, Mid Face Botox, Lip Flip, Μeso-Βotox, Botox στους μασητήρες, εφαρμογές υαλουρονικού οξέος με σύριγγα και με κάνουλα, contouring προσώπου, αναίμακτη ρινοπλαστική, Skin και Eye Boosters και συνδυασμοί θεραπειών.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στην κλινική Cosmetic Derma Medicine Γλυφάδας, Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39 (2ος όροφος). Για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως, το σεμινάριο θα μεταδίδεται και σε live streaming (webinar).

Ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι Δερματολόγοι & Πλαστικοί Χειρουργοί καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής έως τις 17 Μαΐου 2024.

Προσοχή: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

Το κόστος συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται κόστος εγγραφής 300€.

Η κατάθεση θα γίνει στην Τράπεζα EUROBANK

IBAN: GR2402602070000600201289918

SWIFT: ERBKGRAAXXX

Δικαιούχος: ADV COSMETICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Διεύθυνση: Κομοτηνής 17-19 11526 Αθήνα

Οι συμμετέχοντες Ιατροί μπορούν να φέρουν τα δικά τους μοντέλα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με τους διοργανωτές του Σεμιναρίου, ώστε να πραγματοποιήσουν live τις εφαρμογές των θεραπειών με την καθοδήγηση των Ιατρών της Cosmetic Derma Medicine, με ειδική χρέωση στο κόστος του υλικού.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Ιατροί – Εκπαιδευτές

 • Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

  Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

 • Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

  Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

 • Δρ. Σεβαστή Αφαντενού

  Δρ. Σεβαστή Αφαντενού

  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Υπεύθυνη Cosmetic Derma Medicine Ρόδου

 • Δρ. Ευάγγελος Βασάλος

  Πλαστικός Χειρουργός, Cosmetic Derma Medicine

Πρόγραμμα Workshop

Καλωσόρισμα και χαιρετισμός από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια του ομίλου CDM MEDICAL GROUP και από την General Manager της ADVANCED HAIR CLINICS Λίλη Αγιάντ.

10:00 – 14:00: Θεωρητικό Μέρος

 • Δρ. Ευάγγελος Βασάλος: Ανατομία μυών και δομών προσώπου που εμπλέκονται στις ενέσιμες θεραπείες
 • Δρ. Αμαλία Τσιατούρα: Εφαρμογές με Βοτουλινική Τοξίνη
 • Δρ. Σεβαστή Αφαντενού: Εφαρμογές με Υαλουρονικό Οξύ
 • Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη: Εφαρμογές με Skin & Eye Boosters, νέας γενιάς ενέσιμες θεραπείες για το πρόσωπο και συνδυασμοί θεραπειών

14:00 – 14:30: Lunchbreak

14:30 – 18:00: Πρακτική Εφαρμογή & Hands-On Εκπαίδευση

Εγγραφή στο σεμινάριο

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του Workshop, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6980451.

Φόρμα εγγραφής στο σεμινάριο

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Workshop Botox Hyaluronic & Eye Booster–EL