Δερματοσκόπηση για Έλεγχο Σπίλων 25€ & Αφαίρεση Σπίλων -20%

Πίσω από την αθώα εμφάνιση μιας ελιάς μπορεί να κρύβεται ο δυνητικός κίνδυνος του μελανώματος που ευθύνεται για το 80% των θανάτων από καρκίνο του δέρματος – μια υπενθύμιση ότι ο τακτικός έλεγχος των σπίλων είναι απαραίτητος για την υγεία σας.

Η δερματοσκόπηση των σπίλων, θα διαγνώσει τυχόν δυσπλασίες ή ενδείξεις κακοήθειας ή την πιθανότητα ανάπτυξης τους, δίνοντάς σας σαφή εικόνα για την ποιότητα των σπίλων που έχετε στο σώμα σας. Είναι μια μη επεμβατική εξέταση που πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικού φακού, του δερματοσκοπίου χειρός.

Με τη μέθοδο αυτή ο δερματολόγος αξιολογεί τις βλάβες και διακρίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, ταξινομώντας τα ως ύποπτα ή μη, προκειμένου να εντοπιστούν σπίλοι που πρέπει να αφαιρεθούν.

Εμπιστευτείτε τους έμπειρους δερματολόγους μας για την προσεκτική αξιολόγηση των σπίλων σας. Η έγκαιρη ανίχνευση και αφαίρεση των ύποπτων σπίλων θα σας προσφέρει μια ζωή με υγιές δέρμα.

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ!

Έλεγχος σπίλων 25€ Αφαίρεση σπίλων -20%

Επωφελήσου της οικονομικής προσφοράς μας και απόλαυσε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σε Προνομιακή Τιμή!

*Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Έλεγχος Σπίλων

Οι ιατρικές εξετάσεις επιτρέπουν σήμερα την ακριβή ανίχνευση ύποπτων σπίλων και μελανώματος. Ο δερματολόγος είναι ο πλέον αρμόδιος να αποφανθεί αν ένας σπίλος είναι καλοήθης ή κακοήθης, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής κριτήρια:

 • Αsymmetry
  (Ασυμμετρία)

  A
 • Border
  (Όρια)

  B
 • Color
  (Χρώμα)

  C
 • Diameter
  (Διάμετρος)

  D
 • Evolution/Elevation
  (Εξέλιξη/Ανύψωση)

  E

Τρόποι Αφαίρεσης Σπίλων

Οι σπίλοι μπορούν να αφαιρεθούν για διάφορους λόγους, όπως εάν είναι ύποπτοι για καρκίνο, αν βρίσκονται σε σημείο που τραυματίζονται συχνά ή αν δημιουργούν αισθητικό πρόβλημα.

Οι συνηθέστεροι τρόποι αφαίρεσης των σπίλων είναι:

 • Αφαίρεση με laser

  Χρησιμοποιείται μόνο για καλοήθεις σπίλους. Ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος που δεν αφήνει σημάδι.

  1
 • Shave excision

  Απλός και γρήγορος τρόπος αφαίρεσης σπίλου, όπου υπό τοπική αναισθησία τέμνεται με χειρουργικό εργαλείο το προεξέχον τμήμα του σπίλου. Στη συνέχεια λαμβάνεται το απαραίτητο προς βιοψία ιστοτεμάχιο και εφαρμόζεται laser για το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

  2
 • Χειρουργική Αφαίρεση Σπίλου

  Χρησιμοποιείται για ύποπτους ή επίπεδους σπίλους και η επέμβαση γίνεται από πλαστικό χειρουργό.

  3

Γιατί να επιλέξετε την Cosmetic Derma Medicine

4 βασικοί λόγοι για να μας επιλέξετε

 • Ιδιωτικότητα

  Εξασφαλισμένη ιδιωτικότητα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θεραπειών. Προστασία προσωπικών δεδομένων.

 • Καταρτισμένο Προσωπικό

  Η θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένους δερματολόγους με πολυετή εμπειρία στη θεραπεία και αφαίρεση σπίλων, θηλωμάτων, μυρμηγκιών, κονδυλωμάτων και άλλων σχετικών παθήσεων.

 • Ασφάλεια

  Χρήση απολύτως ασφαλών & διεθνώς πιστοποιημένων ιατρικών υλικών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

 • Προσιτές Τιμές

  Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Το κόστος αφαίρεσης των σπίλων διαφέρει από ένα άτομο σε άλλο, ανάλογα με τον αριθμό τους και το είδος της επέμβασης που απαιτείται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Hot Offers Form--EL