Ολική ανανέωση πριν τις διακοπές! | YOU Weekly Ιούλιος 2020

Ολική ανανέωση πριν τις διακοπές!

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς το είχες ονειρευτεί, όμως οι διακοπές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και η επιθυμία για ένα λαμπερό πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα είναι πιο έντονη από ποτέ. Δε χρειάζεται βέβαια να ανησυχείς, καθώς η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, έχει τη λύση και μας προτείνει τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες για να είσαι στα καλύτερα σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΣΩΜΑ»

Νίκησε το τοπικό λίπος με τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Αποτελεί την πιο σύγχρονη, ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης, με την οποία το πρόβλημα του τοπικού πάχους λύνεται άμεσα και οριστικά. Πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες και την εργασία.

Η διαδικασία:

Αξιοποιώντας το σύγχρονο Nd:YAG Laser και αφού προηγηθεί έγχυση τοπικής αναισθησίας, ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser «λιώνει» τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τα τελευταία να απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ενώ στα πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά σε οποιοδήποτε σημείο παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος, όπως τα μπράτσα, τα γόνατα, οι γάμπες και το διπλοσάγονο, εκτός βέβαια από τις must, που δεν είναι άλλες από την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, και τα πλαϊνά της μέσης.

Πες αντίο στην κυτταρίτιδα με Cavitation – RF

Αποτελεί την πιο καινοτόμο, μη επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα μέθοδο αντιμετώπισης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με την κυτταρίτιδα να μειώνεται σταδιακά, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται σύσφιγξη του δέρματος και μείωση του τοπικού πάχους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΠΡΟΣΩΠΟ»

Βάλε φρένο στις ρυτίδες με Θεραπεία Νευροτοξίνης

Είναι ίσως η πιο δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης που έχει καταφέρει να αλλάξει θεαματικά τα δεδομένα της αισθητικής ιατρικής. Η θεραπεία νευροτοξίνης μειώνει τις συσπάσεις των μυών που κινούν το δέρμα, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και όταν η ουσία εγχέεται στα σωστά ανατομικά σημεία και στη σωστή δόση, οι εκφράσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν αλλοιώνονται, αλλά αναδεικνύονται, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο. Η διάρκεια δράσης είναι παροδική και πλήρως αναστρέψιμη ενώ διαρκεί περίπου 6 μήνες.

Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες για λαμπερή επιδερμίδα

Χάρη στις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ασφαλής, καθώς απαιτεί μόνο μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή ώστε να συλλεχθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Αφού το πλάσμα επεξεργαστεί κατάλληλα, εγχέεται στο δέρμα αποκαθιστώντας βλάβες και ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αποκτά ξανά λεία και λαμπερή όψη, ενώ αντιμετωπίζονται και οι λεπτές γραμμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL