Οι must-do beauty θεραπείες λίγο πριν το γάμο | Yes I Do Spring 2020

Οι must-do beauty θεραπείες λίγο πριν το γάμο

Από τη Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Ειδικευμένη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

1) Αψεγάδιαστη πριν από τον γάμο. Αλήθεια… γίνεται;

Κι όμως γίνεται! Για άμεσα ορατά αποτελέσματα, οι ενέσιμες θεραπείες με Νευροτοξίνη & Υαλουρονικό Οξύ, αντιμετωπίζουν δραστικά τις ρυτίδες έκφρασης και οι λεπτές γραμμές του προσώπου. Με το Υαλουρονικό Οξύ επιτυγχάνεται, επιπλέον, άμεση αύξηση του όγκου των χειλιών, βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου και το σχήμα της μύτης, ενώ αντιμετωπίζονται και οι μαύροι κύκλοι.

Στο παρά πέντε του γάμου, προτείνουμε τη Μεσοθεραπεία Προσώπου με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, που θα χαρίσει άμεσα αναζωογόνηση και λάμψη στην επιδερμίδα.

2) Ποιες θεραπείες θα προτείνατε σε μια bride-to-be που θέλει να δείχνει ανανεωμένη την ημέρα του γάμου της, αλλά φοβάται το νυστέρι;

Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει η εκάστοτε νύφη, γι’ αυτό και πάντα προτείνουμε μια tailor-made προσέγγιση. Γενικά για πρόσωπο λείο και σφριγηλό, προτείνουμε το καινοτόμο πρωτόκολλο Total Lift ή αλλιώς «Αναίμακτο Lifting». Αποτελεί έναν συνδυασμό του σύγχρονου CO2 Fractional Laser και της Θεραπείας Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες που χαρίζει ορατά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει από σημάδια και ουλές ακμής χωρίς νυστέρι. Από τη μία, το CO2 Fractional Laser ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξαλείφει δυσχρωμίες, πανάδες και λεπτές γραμμές. Από την άλλη, στην Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες αξιοποιούνται οι αυξητικοί παράγοντες που βρίσκονται στο αίμα, οι οποίοι έπειτα από ειδική επεξεργασία εγχέονται στην επιδερμίδα.

3) Αν μια μέλλουσα νύφη μπορούσε να κάνει μια και μόνο θεραπεία για να εντυπωσιάσει, ποια θα ήταν αυτή;

Είναι δύσκολο να επιλέξω μία μόνο θεραπεία. Αν όμως έπρεπε, τότε πιστεύω πως θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τη Θεραπεία με Νευροτοξίνη. Πρόκειται μία θεραπεία ιδιαίτερα αγαπητή στις Ελληνίδες, καθώς χρησιμοποιείται στην Αισθητική Ιατρική για περισσότερο από 35 χρόνια, χαρίζοντας ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα γρήγορα και ανώδυνα.

4) Πόσο καιρό πριν προτείνετε να επισκεφτεί έναν τον χώρο σας μια μέλλουσα νύφη;

Με σεβασμό στη μοναδική προσωπικότητα κάθε νύφης, προτείνουμε θεραπείες οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και την πιο αναβλητική!

Στην πλειονότητά τους οι θεραπείες μας είναι express. Για παράδειγμα, οι ενέσιμες θεραπείες όπως η Θεραπεία με Νευροτοξίνη και το Υαλουρονικό Οξύ ολοκληρώνονται γρήγορα στον χώρο του ιατρείου και χαρίζουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα. Αντίθετα, θεραπείες όπως το CO2 Fractional Laser χρειάζεται να επαναληφθούν και συνεπώς να προγραμματιστούν κάποιους μήνες νωρίτερα. Στην περίπτωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, προτείνεται η Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, η οποία απαιτεί έναν κύκλο συνεδριών που καλό είναι να ξεκινούν περίπου έναν χρόνο πριν από τη μεγάλη μέρα.

5) Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για:

  • Τη 40+ νύφη: Το «Αναίμακτο Lifting» χωρίς νυστέρι ή αλλιώς τα Νήματα Ανόρθωσης, για εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάπλασης και ανόρθωσης.
  • Τη μητέρα-νύφη: Η έγχυση Υαλουρονικού Οξέος στους μαύρους κύκλους, που θα την απαλλάξει από τα εμφανή σημάδια κούρασης.
  • Την τελειομανή νύφη: Μια εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες της επιδερμίδας της.

6) Ποια είναι η πρότασή σας για τη νύφη που θέλει να απαλλαγεί από τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα;

Για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που επιμένουν, παρά την αυστηρή διατροφή και άσκηση της bride-to-be, προτείνουμε τον καινοτόμο συνδυασμό της Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo και του Cavitation-RF. Ειδικότερα, η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι μια ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, μόνιμα και άμεσα το συσσωρευμένο, πλεονάζον τοπικό λίπος. Έπειτα, η σύγχρονη θεραπεία Cavitation-RF βελτιώνει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και εξαλείφει την κυτταρίτιδα μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

7) Το πρόσωπο της μέλλουσας νύφης θα γίνει η τέλεια βάση για το μακιγιάζ με:

  • Fillers Υαλουρονικού Οξέος, για βλέμμα που μαγνητίζει.
  • Υαλουρονικό Οξύ και Νήματα PDO για σαρκώδη καλοσχηματισμένα χείλη
  • Επιφανειακά χημικά peelings, όπως το μανδελικό, το κοχικό και το γαλακτικό, για λάμψη
  • CO2 Fractional Laser για «σβήσιμο» κάθε λεπτής γραμμής και ατέλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL