Μεταμόρφωσε το σώμα σου σε χρόνο dt! | YOU Weekly Αύγουστος 2020

Μεταμόρφωσε το σώμα σου σε χρόνο dt!

Η μάχη με το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα είναι συχνά επώδυνη, απαιτητική και άνιση. Πολλές φορές η εντατική άσκηση, σε συνδυασμό με την αυστηρή διατροφή, δεν είναι αρκετές για να δώσουν τη λύση στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Ο λόγος είναι απλός: Γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα. Η χειρουργική λιποαναρρόφηση είναι μια μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, όμως στα μειονεκτήματά της συγκαταλέγονται ο πόνος, οι ουλές και τα σημάδια και φυσικά η μετατραυματική ταλαιπωρία. Εμείς, όμως, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο. Μία μέθοδος που διασφαλίζει το αποτέλεσμα που θέλεις με σημαντικά πλεονεκτήματα.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine εξηγεί.

Λιποαναρρόφηση με Laser

Η λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo είναι ό,τι πιο νέο υπάρχει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη και, το σημαντικότερο, οριστική λύση στο πρόβλημα του επίμονου τοπικού λίπους. Σε αντίθεση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, η εξελιγμένη Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα, ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία και τις δραστηριότητές σου από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Η διαδικασία

Αφού προηγηθεί η έγχυση τοπικής αναισθησίας, ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του Laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του Laser λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία, στη συνέχεια, απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα. Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το κυριότερο πλεονέκτημά της, ωστόσο, σου του έχουμε φυλάξει για το τέλος! Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα!

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας

Ο μεγαλύτερος εχθρός των γυναικών δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» που αυτή δημιουργεί. Η κυτταρίτιδα δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις, ενώ τα αίτια εμφάνισής της ποικίλλουν (ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, κάπνισμα, αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, καθιστική ζωή, αύξηση σωματικού λίπους), γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αντιμετώπισή της. Το πρόβλημα, δυστυχώς, παραμένει παρά την υιοθέτηση καλών πρακτικών, όπως η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική άσκηση, ενώ ακόμα και όταν υποχωρεί με την εφαρμογή θεραπειών, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ξανά. Κι όμως, υπάρχει λύση που μπορεί να εξασφαλίσει ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Τι έχουμε να σου προτείνουμε;

Λιπόλυση με τη μέθοδο της σπηλαίωσης

Η θεραπεία Cavitation RF είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που επιτυγχάνει, χάρη στη δύναμη των υπερήχων, την καταστροφή της μεμβράνης των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την απόπτωσή τους, δηλαδή τον βιολογικό τους θάνατο. Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αυξάνοντας θεαματικά την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Με την επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης Cavitation RF, ακόμη και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL