Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με τη δύναμη του Laser | Thebest.gr Ιούνιος '20

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με τη δύναμη του Laser

Επίμονο τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα και ψωμάκια που δεν υποχωρούν ακόμη και μετά από ισορροπημένη διατροφή και άσκηση; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, γιατί τη λύση έχει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική με τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Γιατί να την επιλέξεις;

Όπως μας εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, «η σύγχρονη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, χωρίς νυστέρι, στο χώρο του ιατρείου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία του σύγχρονου ND-YAG Laser επεμβαίνουμε στην περιοχή όπου παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος, με αποτέλεσμα η ενέργεια του Laser να οδηγεί σε σταδιακό “λιώσιμο” των λιποκυττάρων και απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό». Το ρευστοποιημένο λίπος απομακρύνεται μέσω ειδικής μικροκάνουλας και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται μέσα στους επόμενους μήνες. Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη και αναίμακτη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες και στην εργασία του.

Αποτελέσματα

Η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πλεονάζον τοπικό λίπος σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, χέρια, γόνατα, γάμπες, διπλοσάγονο, καθώς και σε περιπτώσεις ανδρικής γυναικομαστίας.

Παράλληλα, επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής, καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τα λιποκύτταρα που έχουν αφαιρεθεί δεν επαναδημιουργούνται σε εκείνη την περιοχή. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσετε να ακολουθείτε ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, ώστε να αποφευχθεί η λήψη βάρους.

Extra tip:

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιγξης και αντιμετώπισης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού», μπορείτε να συνδυάσετε τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo με τη Θεραπεία Κυτταρίτιδας Cavitation – RF.

Το Cavitation – RF συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες και δρα στις αποθήκες λίπους του σώματος, αντιμετωπίζοντας ακόμη και τις πιο επίμονες περιπτώσεις εγκατεστημένης κυτταρίτιδας. Τα ευεργετικά οφέλη του Cavitation RF είναι ορατά τόσο στη βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας όσο και στη σμίλευσης του σώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL