Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
laser αποτρίχωση προσώπου

Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Η Laser αποτρίχωση προσώπου με Αλεξανδρίτη δίνει τη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε περιοχές του προσώπου όπως το άνω χείλος, οι παρειές, το πηγούνι και το μεσόφρυο, ανώδυνα και οριστικά, επαναφέροντας την χαμένη αυτοπεποίθηση σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

Τα συστήματα τελευταίας γενιάς Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite υπόσχονται λείο και βελούδινο δέρμα με μακροχρόνια αποτελέσματα.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ:

25

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης της επιδερμίδας του προσώπου και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο, βάζει τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας της επιδερμίδας του προσώπου γρήγορα και ανώδυνα.

Οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης – το κερί, οι κρέμες αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με κλωστή, το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι – μπορούν μακροχρόνια να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου όπως πανάδες, θυλακίτιδα, ευρυαγγείες, χαλάρωση ή ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις αύξηση της τριχοφυΐας.

Τα lasers χρησιμοποιούνται στον τομέα της Ιατρικής για περισσότερες από 4 δεκαετίες, ενώ πλήθος κλινικών μελετών αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Για την αποτελεσματική και ριζική αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπως είναι το πρόσωπο, τα συστήματα Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη αποτελούν τη ιδανική επιλογή. Ωστόσο, σε αυτή τη περίπτωση, η laser αποτρίχωση στο πρόσωπο μπορεί να απαιτήσει περισσότερες συνεδρίες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην Cosmetic Derma Medicine, η Laser Αποτρίχωση Προσώπου επιτυγχάνεται με τη χρήση των πλέον σύγχρονων συστημάτων Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη, των ειδικότερων και αποτελεσματικότερων laser για την αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπως είναι το πρόσωπο, σε γυναίκες και άνδρες. Το Laser Alexandrite εκπέμπει μονοχρωματικό φως  μήκους κύματος 755nm το οποίο απορροφάται επιλεκτικά και αποκλειστικά από τη μελανίνη των τριχικών θυλάκων, αυξάνοντας τοπικά τη θερμοκρασία τους και προκαλώντας την σταδιακή αποδυνάμωση και τελικά, τη καταστροφή τους (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).

Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου με Αλεξανδρίτη μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο (full face) ή τοπικά και υπόσχεται λείο και βελούδινο δέρμα σε:

 • Άνω χείλος (μουστάκι)
 • Πηγούνι
 • Παρειές
 • Ζυγωματικά
 • Φαβορίτες
 • Φρύδια
 • Μέτωπο
 • Μύτη
 • Λαιμό

καθώς και σε κάθε περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα (μπικίνι, πόδια, χέρια, μασχάλες κ.λπ.)

laser αποτρίχωση πρόσωπο γυναίκα 003

Τα καινοτόμα συστήματα Laser Αποτρίχωσης Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO είναι τα μοναδικά που μπορούν να εγγυηθούν οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του προσώπου.

Γενικά, για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται 7-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα  1,5-2 μηνών. Στο πρόσωπο, λόγω ορμονοεξάρτησης, μπορεί αν απαιτηθεί μεγαλύτερος αριθμός συνεδριών. Μετά από κάθε συνεδρία, η περιοχή παραμένει καθαρή από τρίχες για τουλάχιστον 1 μήνα.

Οι συνεδρίες με Laser Alexandrite επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 1-2 μήνες. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία σε σύγκριση με τη Laser Αποτρίχωση σε μπικίνι, πόδια και χέρια για τις οποίες απαιτείται μικρότερος αριθμός συνεδρίων και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε μόλις 6 συνεδρίες.

Πριν από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Προσώπου με Αλεξανδρίτη απαιτείται κούρεμα των τριχών της περιοχής, καθώς το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο ελεύθερο στέλεχος αυτών.

Η περιοχή σαρώνεται με laser δέσμη φωτός διαμέτρου 2 εκ. ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εκπέμπει ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία γρήγορη και ανώδυνη.

Μετά από κάθε συνεδρία:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενυδατικές κρέμες τις οποίες συστήνει ο Δερματολόγος καθώς και αντιηλιακή κρέμα για την προστασία της περιοχής από τον ήλιο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος Candela GentleLase PRO,  η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι ασφαλής τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

 • Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου αποτελεί τη μοναδική ιατρική μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και σύμφωνα με τη πρόσφατη Νομοθεσία, η χρήση του laser γίνεται αποκλειστικά σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές με την παρουσία Δερματολόγου ή Πλαστικού Χειρούργου.
 • Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους φωτοαποτρίχωσης, η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη δεν απαιτεί ξύρισμα της περιοχής του προσώπου ή σώματος στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία, κάτι που προκαλεί επιδείνωση και αύξηση της τριχοφυΐας.
 • Η μέθοδος υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε λιγότερες από 6 συνεδρίες.
 • Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο, στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτόλυσης είναι αδύνατη.

Το Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την ιδανική μέθοδο για:

 • Αφαίρεση σκουρόχρωμων tattoo, με τη χρήση του πλέον ειδικού Laser Alexandrite τύπου Q Switch.
 • Θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος όπως κηλίδες, πανάδες, μελαγχρωματικές σμηγματορροικές υπερκερατώσεις και μέλασμα.
 • Θεραπεία μεμονωμένων περιπτώσεων ευρυαγγειών κάτω άκρων, χρώματος ιώδους ή κυανού.
 • Αποτρίχωση περιστατικών υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.
 • Αποτρίχωση περιστατικών με ιστορικό θηλωμάτων και κονδυλωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση τους.
 • Αποτρίχωση ιατρικών περιστατικών όπως είναι οι θυλακίτιδες σε πρόσωπο και σώμα και η κύστη κόκκυγα.

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK