Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
laser αποτρίχωση σώματος

Laser Αποτρίχωση Σώματος

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος βάζει τέλος στις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης καταργώντας την επίμονη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά.

Το συχνό ξύρισμα, η χρήση αποτριχωτικής μηχανής, το κερί και οι κρέμες αποτρίχωσης αποδίδουν μέτρια αποτελέσματα, επηρεάζουν την ποιότητα τις τρίχας και αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας, χωρίς να προσφέρουν οριστική λύση.

Στην Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, επαναφέρουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας χάρη στα τελευταίας γενιάς συστήματα Laser Αποτρίχωσης Σώματος, Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite και Laser ND-YAG.

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για όλο το σώμα και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης – το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο – βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας.

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος με Laser Alexandrite αποτελεί την ειδικότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο αποτρίχωσης με συχνότητα εκπομπής στα 755nm.  Το Laser Diode εκπέμπει μονοχρωματικό φως  μήκους κύματος 805nm και στοχεύει σε πιο καστανές τρίχες σε σχέση με το Laser Alexandrite. Τέλος, το Laser ND-YAG εκπέμπει στα 1064nm και αποτελεί ιδανική επιλογή για μαυρισμένες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες (φωτότυπους IV & V), για εξαιρετικά επίμονη τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος  καθώς και για την αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών.  

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και υπόσχεται λείο και βελούδινο δέρμα σε:

 • Μπικίνι
 • Χέρια (βραχίονες & αντιβράχια)
 • Μασχάλες
 • Πόδια (κνήμες & μηροί)
 • Στήθος
 • Πλάτη
 • Κοιλία
 • Μέση
 • Γλουτοί

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους.

Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που την επιβάλλουν.

 • Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια) στην περιοχή καθώς παρεμποδίζεται η έξοδος της τρίχας και αυτή γυρίζει μέσα στο δέρμα. Στην περίπτωση αυτή η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι επιβεβλημένη για να αποφευχθούν οι επιμολύνσεις και τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.
 • Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα η αποτρίχωση με κερί ή με αποτριχωτική μηχανή τραυματίζει την επιδερμίδα και μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα των ευρυαγγειών. Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη αποτελεί και στην περίπτωση αυτή την μόνη λύση.
 • Σε περιπτώσεις επίμονου ορμονικής αιτιολογίας δασυτριχισμού η αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί οριστικό αποτέλεσμα.
 • Άλλοι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι οι ερεθισμοί και δερματίτιδες που προκαλούνται από αποτριχωτικές κρέμες ή το κερί και η ύπαρξη θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων στην προς αποτρίχωση περιοχή καθώς οι ιογενείς αυτές βλάβες μπορεί να μεταδοθούν σε άλλα σημεία του σώματος με το ξυράφι ή το κερί.
 • Τέλος ιατρική λέιζερ αποτρίχωση με Alexandrite laser επιβάλλεται σε περιπτώσεις με ιστορικό κύστης κόκκυγος, καθώς η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία πτυχή.

Επιπλέον, η Laser Αποτρίχωση Προσώπου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο (full face) και τοπικά σε άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια, λαιμό.

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων  ανδρογόνων στο αίμα.

Οι συνεδρίες με Laser Alexandrite επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 1-2 μήνες. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία σε σύγκριση με το μπικίνι, τα πόδια και τα χέρια για την Laser Αποτρίχωση των οποίων απαιτείται μικρός αριθμός συνεδρίων και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε μόλις 6 συνεδρίες.

Πριν από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Σώματος απαιτείται κούρεμα των τριχών της περιοχής, καθώς το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο ελεύθερο στέλεχος αυτών.

Η περιοχή σαρώνεται με laser δέσμη φωτός διαμέτρου 2 εκ. ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εκπέμπει ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία εύκολη και ανώδυνη.

Μετά τη συνεδρία  Laser Αποτρίχωσης Σώματος:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενυδατικές κρέμες τις οποίες συστήνει ο Δερματολόγος καθώς και αντηλιακή κρέμα για την προστασία της περιοχές από τον ήλιο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite,  η αποτρίχωση είναι ασφαλής και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

 • Η Laser Αποτρίχωση Σώματος αποτελεί τη μοναδική επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και η χρήση του laser γίνεται αποκλειστικά σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές με την παρουσία Δερματολόγου ή Πλαστικού Χειρούργου.
 • Η Laser Αποτρίχωση Σώματος υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε λιγότερες από 6 συνεδρίες.
 • Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, υπευθύνων για θυλακίτιδα, επιδείνωση των ευρυαγγειών, αύξηση της τριχοφυΐας και χαλάρωση του δέρματος, η Laser Αποτρίχωση Σώματος δεν επηρεάζει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.
 • Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτοαποτρίχωσης είναι αδύνατη.

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Η περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί σχεδιάζεται με λευκό μολυβάκι και κατόπιν σαρώνεται ολόκληρη με την ειδική κεφαλή που φέρει το laser Alexandrite. Χάρη στα τελευταίας γενιάς μηχανήματα με δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία είναι πρακτικά ανώδυνη, πολύ γρήγορη και απόλυτα ανεκτή.

Ανεπιθύμητες ενέργειες από την laser αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη προκύπτουν μόνο όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες από τον ασθενή ή όταν ο χειρισμός δεν γίνεται από έμπειρο χειριστή υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πλήρως αναστρέψιμες και περιλαμβάνουν παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα που υποχωρεί λίγες ώρες μετά τη θεραπεία.

Πιο επίμονο ερύθημα ή ερεθισμός μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία τους. Υποχρωμίες ή υπερμελάγχρωση μπορούν να εμφανιστούν αν ο ασθενής εκτεθεί τον ήλιο αμέσως μετά τη θεραπεία χωρίς αντηλιακή προστασία.

Laser αποτρίχωση μπορεί να γίνει άφοβα τόσο σε εγκυμοσύνη όσο και σε θηλασμό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποφεύγονται ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και η κοιλιά καθαρά για λόγους προληπτικούς.

Η laser αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι η μόνη ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί οριστική αποτρίχωση με μικρότερο αριθμό συνεδριών και καλύτερο αποτέλεσμα. Η φωτόλυση ή IPL είναι τεχνολογία χαμηλότερης ισχύος απαιτεί πολύ μεγάλο αριθμό συνεδριών και δεν οδηγεί σε μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Σε περιπτώσεις ψωρίασης ή λεύκης ενδείκνυται μόνο το λέιζερ Αλεξανδρίτη καθώς είναι ο πιο ατραυματικός τρόπος αποτρίχωσης εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης των πιο πάνω νόσων λόγω φαινομένου koebner.

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται για την θεραπεία αισθητικών και ιατρικών προβλημάτων όπως:

 • Αφαίρεση σκουρόχρωμων tattoo, με τη χρήση του πλέον ειδικού Laser Alexandrite τύπου Q Switch.
 • Θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος όπως κηλίδες, πανάδες, μελαγχρωματικές σμηγματορροικές υπερκερατώσεις και μέλασμα.
 • Θεραπεία μεμονωμένων περιπτώσεων ευρυαγγειών κάτω άκρων, χρώματος ιώδους ή κυανού.
 • Αποτρίχωση περιστατικών υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.
 • Αποτρίχωση περιστατικών με ιστορικό θηλωμάτων και κονδυλωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση τους.
 • Αποτρίχωση ιατρικών περιστατικών όπως είναι οι θυλακίτιδες σε πρόσωπο και σώμα και η κύστη κόκκυγα.

Η Cosmetic Derma Medicine είναι ιατρική κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και ο πιο μεγάλος και σύγχρονος όμιλος με έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Κατέχει πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς και έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό για την ποιότητα των υπηρεσιών, την συμβολή στην απασχόληση καθώς και τον ιατρικό τουρισμό.

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει σήμερα τον μεγαλύτερο σε αριθμό στόλο των πιο σύγχρονων και τελευταίας γενιάς μηχανημάτων laser αποτρίχωσης Alexandrite στις κλινικές της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Οι εφαρμογές της λέιζερ αποτρίχωσης γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη δερματολόγου εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, άριστη εφαρμογή και αποτέλεσμα στις θεραπείες που προφέρει.

laser αποτρίχωση σώμα πλάτη άνδρας

laser αποτρίχωση σώμα μασχάλη γυναίκα

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK