22/05/2019

Η Cosmetic Derma Medicine συμμετέχει και φέτος στην Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς απέναντι στον Ήλιο, 3-7 Ιουνίου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Cosmetic Derma Medicine στηρίζει την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία στην εκστρατεία για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος που διοργανώνει την εβδομάδα 3 έως 7 Ιουνίου 2019.

Την εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς απέναντι στον Ήλιο, μπορείτε να κλείσετε δωρεάν το ραντεβού σας με τους δερματολόγους μας σε μία από τις παρακάτω κλινικές Cosmetic Derma Medicine σε όλη την Ελλάδα (κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας για διαθεσιμότητα ραντεβού).

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί μία συνεισφορά προς το κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Μέσω ειδικής εξέτασης με Δερματοσκόπιο γίνεται έλεγχος και χαρτογράφηση των σπίλων. Αυτό επιτρέπει τη λεπτομερή εξέταση τους και τον εντοπισμό πιθανών βλαβών. Κατά τη χαρτογράφηση, χρησιμοποιείται φωτογραφική μηχανή και ειδικό υπολογιστικό πρόγραμμα, το οποίο καταγράφει τους σπίλους και αποθηκεύει την δερματοσκοπική τους εικόνα.

Σημαντικό κομμάτι της εκστρατείας αυτής είναι και η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, τόσο για το πώς μπορούν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τον ήλιο με ασφάλεια, όσο και για το ρόλο της ηλιακής ακτινοβολίας στην εμφάνιση καρκίνου του δέρματος.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up