Πες "αντίο" στο τοπικό πάχος με τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo | SHAPE Ιανουάριος '20

Πες "αντίο" στο τοπικό πάχος με τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Νέα Χρονιά – Νέο Σμιλεμένο Κορμί

«Θέλω φέτος να βελτιώσω το σώμα μου. Πώς μπορεί να με βοηθήσει η επιστήμη σε αυτό;»

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine απαντά.

Καθώς η χρονιά αυτή ολοκληρώνεται, εμείς επικεντρωνόμαστε σε όλα αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε και να διορθώσουμε είτε γενικά στη ζωή μας είτε και πάνω μας. Αν στις αποφάσεις για τη νέα χρονιά έχεις βάλει ως στόχο τη μάχη με το επίμονο τοπικό πάχος, δε χρειάζεται να αγωνιάς για το αν θα τα καταφέρεις. Η επιστήμη προσφέρει πλέον λύσεις για αποτελεσματική απαλλαγή από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα!

Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Συμβαδίζοντας με την νέα τάση της αισθητικής ιατρικής για αναίμακτες, ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της «παραδοσιακής» λιποαναρρόφησης, χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του δερματολογικού ιατρείου, με χρήση τοπικού αναισθητικού διαλύματος.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια,  η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζεται;

Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο.

Χάρη στη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo λέμε «αντίο» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα από μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL