Αναίμακτη λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι.

Σήμερα η λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει αναίμακτα χωρίς νυστέρι και ο ασθενής να μην έχει απώλεια αίματος ή τομές μετά την επέμβαση.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, 95% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους σε κοιλιά και πλαϊνά της κοιλιάς (μέση), μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, αστράγαλοι, γόνατα, στήθος (σε περιστατικά ανδρικής γυναικομαστίας), προγούλι (διπλοσάγονο) και πλάτη. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος, τα αντιαισθητικά ψωμάκια και την κυτταρίτιδα και μάλιστα αναίμακτα, με τη μέθοδο Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo. Δείτε παρακάτω τα βίντεο μας.

Πρόκειται για την πιο hot τάση στη σύγχρονη Αισθητική Χειρουργική, καθώς εγγυάται άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι.

Όπως αναφέρει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, όταν η διατροφή και το γυμναστήριο φαίνεται να αδυνατεί πλέον να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η ιδέα ενός χειρουργείου φαντάζει τρομακτική, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo λιώνει τα λιποκύτταρα χωρίς νυστέρι.

Η διαδικασία είναι απλή και εφαρμόζεται με εγγυημένη επιτυχία και ασφάλεια στον χώρο του δερματολογικού ιατρείου, με χρήση τοπικής αναισθησίας. Η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρώντας άμεσα στα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς να τραυματίζει τους περιβάλλοντες ιστούς. Την ίδια στιγμή, η θερμική ενέργεια που διοχετεύεται διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνοντας μόνιμη και οριστική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και ταυτόχρονη τόνωση του δέρματος. Τέλος, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με μια πολύ λεπτή και ατραυματική κάνουλα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά με τη φυσιολογική αποβολή του εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους από τον οργανισμό με φυσιολογικούς μηχανισμούς και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με μία συνεδρία διάρκειας 1-2 ωρών, νικάμε το τοπικό πάχος σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες, γόνατα και προγούλι και επιστρέφουμε άμεσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες χωρίς τομές, μελανιές και ράμματα.

Δείτε πόσο απλά γίνεται η επέμβαση και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την αναίμακτη λιποαναρρόφηση στα παρακάτω βίντεο μας:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL