ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ | ELLE Οκτώβριος '19

ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ | ELLE Οκτώβριος '19

Η συνδυαστική θεραπεία που χαρίζει λάμψη, σβήνει τις πανάδες και επαναφέρει την ξεκούραστη όψη σας.

Αν το φθινόπωρο βρήκε το δέρμα σας αφυδατωμένο, ταλαιπωρημένο και γηρασμένο εξαιτίας της έντονης ηλιοφάνειας, της επαφής με το αλάτι της θάλασσας και την άμμο, ήρθε η ώρα να αντιστρέψετε αυτή την εικόνα. Πλέον μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, ώστε να ανακτήσει την υγεία και τη λάμψη του.

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για ανανέωση, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι παρακάτω θεραπείες θα σας βοηθήσουν να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Η Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, αναλύει τη θεραπεία Total Lift, η οποία συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του Fractional Laser και της Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, προσφέροντας άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Ολική ανανέωση

Το Total Lift είναι η ένωση δυνάμεων των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών ανάπλασης και ανανέωσης, που δρα ως το υπέρτατο «όπλο» ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας. Η θεραπεία ξεκινάει με τη εφαρμογή του Fractional Laser που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου του δέρματος. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η εφαρμογή του έχει τη δύναμη να «ξυπνά» τους  ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, αφήνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και πιο σφριγηλό.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες για την εφαρμογή της οποίας χρειάζεται να πάρουμε από τον ασθενή μια μικρή ποσότητα αίματος. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντριση αυτού του αίματος για να απομονωθ ούν οι αυξητικοί παράγοντες,  οι οποίοι στη συνέχεια εγχέονται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται να γίνει ανάπλαση.

Total Lift – ο εχθρός των πανάδων!

Χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο δράσης του, το Total Lift επιτρέπει την αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών τόσο στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας όσο και στο βαθύτερο χόριο, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ανάπλαση του δέρματος μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντάς του πιο νεανική όψη.

 

ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ | ELLE Οκτώβριος '19

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr