Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής - IMCAS '19

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής - IMCAS '19

Η Cosmetic Derma Medicine συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο παρευρέθηκαν η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Επιστημονική Υπεύθυνος της Cosmetic Derma Medicine Ρόδου.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και στα πλαίσια του “International Course on Aging Science” η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει η καινοτόμος μέθοδος λιποαναρρόφησης με Laser Nd:YAG, μετά από μελέτη που έγινε σε 751 μεμονωμένα περιστατικά. Παράλληλα, στα πλαίσια του συνεδρίου δημοσιεύτηκε υπό μορφή e-poster η εργασία των Δρ. Τσιατούρα, Δρ. Μάμαλη και Δρ. Αφαντενού, σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η συνδυαστική θεραπεία “Fractional Laser CO2 & Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP” στην ολική ανάπλαση και αναδόμηση του προσώπου.

 

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης IMCAS παρουσιάζονται όλες οι σύγχρονες εξελίξεις στην Αισθητική Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική μέσω ομιλιών, παρουσιάσεων και διαδραστικών workshops.

 

ομιλια imcas δρ τσιατουρα

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο IMCAS 2019.