Η CDM στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με βασική αρχή τον σεβασμό και την έμπρακτη βοήθεια προς τον άνθρωπο δε θα μπορούσε να μην υλοποιεί ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς στηρίζοντας Εθελοντικούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει από το 1998 ο Πατήρ Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου σε περισσότερα από 400 απροστάτευτα παιδιά που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση και εγκατάλειψη, ο Όμιλος προσφέρει το ποσό που απαιτείται για την κάλυψη του πετρελαίου θέρμανσης για το σπίτι φιλοξενίας των παιδιών στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου, με επικεφαλής την General Manager κα. Μαρία Καραπίντσου και μέλη του Τμήματος Μάρκετινγκ για τη γνωριμία με τους υπεύθυνους και ξενάγηση στο χώρο της Κιβωτού όπου πραγματώνεται με αμέριστη αγάπη ένα τόσο σημαντικό έργο.

Όπως αναφέρει και ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, “Στον Ιατρικό Όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group νιώθουμε ευγνώμονες που έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα εκατοντάδων παιδιών που βρίσκουν φροντίδα και στοργή μέσα σε μια πραγματική Κιβωτό Αγάπης. Αντιλαμβανόμαστε ως ηθικό χρέος μας προς τους συνανθρώπους και ιδιαίτερα προς τα παιδιά την παροχή ουσιαστικής βοήθειας και στήριξης. Θα σταθούμε αρωγοί σε δράσεις που θωρακίζουν το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, με την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο.”