SmartLipo+ 4D High Definition

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo

SmartLipo+ 4D High Definition Η Κορυφαία Λιποαναρρόφηση με Τοπική Αναισθησία σε 60 λεπτά

Όταν η δίαιτα και η άσκηση δεν μπορούν να τα βάλουν με τα ψωμάκια και τις «δίπλες» στην κοιλιά… Όταν ο όρος «bat wings» σας είναι γνώριμος και σας εμποδίζει να φορέσετε αμάνικο μπλουζάκι, όταν εκνευρίζεστε που το σουτιέν προκαλεί «λοφάκια» λίπους στην πλάτη σας…

Τότε, μία μόνο ανώδυνη συνεδρία SmartLipo+ 4D High Definition, υπό τοπική αναισθησία, είναι ιδανική για σας απαλλάξει μόνιμα από το τοπικό πάχος, την χαλάρωση και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τώρα, το σμιλευμένο σώμα, οι τονωμένοι μυς και το πιο σφριγηλό δέρμα στα πιο «δύσκολα» σημεία είναι εφικτά και η νέα εικόνα σας σας αξίζει!

  • 1 μόνο συνεδρία αλλάζει το περίγραμμα του σώματός σας

  • Σύσφιξη και body contouring στα «δύσκολα» σημεία

  • Χωρίς χειρουργείο, μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο

  • Στοχεύει κοιλιά, μπράτσα, ψωμάκια, πλάτη, γόνατα, διπλοσάγονο

  • Ορατό αποτέλεσμα από την δεύτερη ημέρα και τελικό μετά τον 1ο μήνα

  • Γρήγορη αποθεραπεία, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία

Χρόνος θεραπείας Από περίπου 1 ώρα, ανάλογα το σημείο
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση σε λίγες εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο
Κόστος Μετά από ιατρική αξιολόγηση
Επίπεδο πόνου Άριστα ανεκτό
Ειδικότητα Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Ελάχιστα επεμβατική θεραπεία
Αναισθησία Τοπική αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας Περίπου 3 ημέρες
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

SmartLipo+ 4D High Definition

Δείτε τη διαφορά!

  • SmartLipo+ 4D High Definition στην κοιλιά

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκειας θεραπείας 1,5 ώρα
    Λίπος που αφαιρέθηκε 950 ml
    Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Διάρκεια αποθεραπείας 2-3 ημέρες ήπια ενόχληση – αποφυγή άσκησης για 15 ημέρες
  • SmartLipo+ 4D High Definition στα «ψωμάκια»

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 10 λεπτά
    Λίπος που αφαιρέθηκε 425 ml
    Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή άσκησης για 15 ημέρες
  • SmartLipo+ 4D High Definition στα μπράτσα

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
    Λίπος που αφαιρέθηκε 230 ml
    Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
  • SmartLipo+ 4D High Definition σε γυναικομαστία

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
    Λίπος που αφαιρέθηκε 265 ml
    Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
  • SmartLipo+ 4D High Definition στην πλάτη

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
    Λίπος που αφαιρέθηκε 345 ml
    Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
  • SmartLipo+ 4D High Definition στις γάμπες

    Αναισθησία Τοπική
    Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
    Λίπος που αφαιρέθηκε 285 ml
    Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
    Αποθεραπεία 1-2 ημέρες ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες

Δύο facts που κάνουν τη θεραπεία αυτή μοναδική!

«Είμαι κατάλληλη υποψήφια για SmartLipo στα μπράτσα;»

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος απαντά στην απορία της Ιωάννας και εξηγεί τις απαραίτητες συνθήκες για να υποβληθεί κανείς σε αυτή τη θεραπεία.

@cdm_gr #smartlipo ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ στα μπράτσα με τοπική αναισθησία💉💥 Η Ιωάννα είναι ιδανική υποψήφια! #cosmeticdermamedicine #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #λιποδιαλυση #drtsiatoura #lipolaser #laser #fatloss #beforeafter #fypp #tren #viralditiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine

Smartlipo+ στην κοιλιά

Η κοιλιά είναι μία top περιοχή για να κάνεις Smartlipo+ 4D Definition. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, εξηγεί τα σημεία από τα οποία πρέπει να μειωθεί το υποδόριο λίπος στη συγκεκριμένη περίπτωση.

@cdm_gr Η Δρ @Amalia Tsiatoura μιλάει για την λιποαναρρόφηση με #laser smartlipo στην περιοχή της κοιλιάς! #cosmeticdermamedicine #fypシ #viraltiktok #laser #fatloss #curves #bodycare #body #lipolysis ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

SmartLipo+ 4D High Definition

Πώς λειτουργεί

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία SmartLipo+ 4D High Definition στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser. Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται μέσω μιας οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό της προβληματικής περιοχής, και μετατρέπει το τοπικό λίπος σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς να καταστρέφει τους τριγύρω ιστούς και το δέρμα. Στη συνέχεια, μέρος του ρευστοποιημένου λίπους αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, ενώ το υπόλοιπο απομακρύνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Παράλληλα, η θερμότητα που αναπτύσσεται υποδόρια προκαλεί αιμόσταση στους μαλακούς ιστούς, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία εκχυμώσεων και μειώνοντας σημαντικά το χρόνο αποθεραπείας. Επιπλέον, η θερμική ενέργεια ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες σύσφιξης και διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, μειώνοντας και την κυτταρίτιδα.

Περιοχές εφαρμογής

Κοιλιά & Μέση

Η θεραπεία αναίμακτης λιποαναρρόφησης SmartLipo+ 4D High Definition αντιμετωπίζει με επιτυχία το επίμονο τοπικό λίπος σε γυναίκες και άντρες. Οι περιοχές που στοχεύει είναι η άνω κοιλία (στομάχι) και η κάτω, στις γυναίκες οι «λαβές του έρωτα» γύρω από τη μέση καθώς και την κυτταρίτιδα στην περιοχή.

Στους άντρες, η λιποαναρρόφηση SmartLipo+ 4D High Definition είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στα αντίστοιχα σημεία καθώς και στο «σωσίβιο» γύρω από τη μέση.

Πρόκειται για μία θεραπεία αιχμής που συσφίγγει και σμιλεύει, αποτελώντας την ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις όπου η άσκηση και η διατροφή δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μηροί & Γλουτοί (Banana rolls)

Οι έσω και οι έξω μηροί («ψωμάκια») είναι δύο σημεία όπου συχνά εντοπίζεται το τοπικό πάχος και που δύσκολα αντιμετωπίζονται με πιο ήπιους τρόπους, όπως η άσκηση και η διατροφή.

Η θεραπεία λιποαναρρόφησης δρα στοχευμένα στα «ψωμάκια» στο εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών, «λιώνοντας» το τοπικό πάχος, μειώνοντας την κυτταρίτιδα, σμιλεύοντας και συσφίγγοντας την περιοχή.

Η SmartLipo+ 4D High Definition είναι πραγματικά η πλέον σύγχρονη ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος, που χωρίς χειρουργείο και αναισθησία προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης!

 

Γυναικομαστία στους άντρες

Η γυναικομαστία είναι μία συχνή διαταραχή του μαστικού αδένα στους άνδρες και αποτελεί ένα σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. Η SmartLipo+ 4D High Definition δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα, απομακρύνοντας το περιττό λίπος από την περιοχή και προκαλώντας σύσφιξη στο δέρμα.

Γόνατα & Γάμπες

Η SmartLipo+ 4D High Definition είναι μία ιδανική και μόνιμη λύση για τα παχάκια γύρω από τα γόνατα και για τη σμίλευση της γάμπας και της κνήμης.

Πλάτη & Στήθος

Το τοπικό πάχος στην πλάτη είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες – και ακόμη περισσότερες κατά την προεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση όπου οι ορμονικές αλλαγές διαφοροποιούν τη συσσώρευση λίπους στο σώμα. Το SmartLipo+ 4D High Definition είναι η απάντηση σε αυτές τις αλλαγές προσφέροντας μόνιμο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο στο πάχος στην πλάτη όσο και στους μαστούς, σε περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άντρες.

Bra fat & Μπράτσα

Το τοπικό λίπος που προεξέχει πάνω και κάτω από το σουτιέν είναι για πολλές γυναίκες ένα  σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. Η λιποαναρρόφηση SmartLipo+ 4D High Definition δίνει και εδώ τη λύση, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα, απομακρύνοντας την περίσσια του λίπους και συσφίγγοντας το δέρμα της περιοχής.

Κάτω γνάθος & Διπλοσάγονο

Μία συνεδρία SmartLipo+ 4D High Definition αρκεί για να δείτε σημαντική βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου, διόρθωση της χαλάρωσης και μείωση στο διπλοσάγονο.

SmartLipo+ 4D High Definition

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Πριν αποφασίσετε το SmartLipo+ 4D High Definition προηγείται η συζήτηση με την ιατρό που παίρνει το ιατρικό σας ιστορικό και σας ενημερώνει για τη διαδικασία της θεραπείας καθώς και για το αποτέλεσμά της, προσφέροντάς σας μία ρεαλιστική εικόνα για το τι να περιμένετε.

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων. Η μέτρηση αυτή δίνει στον ιατρό τη δυνατότητα να γνωρίζει με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής όπου στοχεύει.

2ο Βήμα

Η ιατρός σχεδιάζει την περιοχή του τοπικού πάχους όπου θα εστιάσει η θεραπεία. Κατόπιν, δημιουργεί στην επιλεγμένη περιοχή δύο μικρές οπές και μέσα από τις οπές αυτές εισάγεται με τη βοήθεια λεπτής κάνουλας διάλυμα τοπικής αναισθησίας. Η διαδικασία αυτή προκαλεί μια μικρή και καλά ανεκτή ενόχληση ωστόσο στη συνέχεια ο λιπώδης υποδόριος ιστός έχει πλήρως αναισθητοποιηθεί και δεν θα νιώσετε καθόλου πόνο.

Το επόμενο βήμα είναι η Laser Λιπόλυση κατά την οποία εισάγεται από τις μικροσκοπικές οπές μια πολύ λεπτή οπτική ίνα ND-Yag Smartlipo Laser. Το laser αυτό σαρώνει όλη την υποδόρια περιοχή οδηγώντας στο λιώσιμο και ρευστοποίηση του υποδόριου λίπους, καθώς και στην παραγωγή νέου κολλαγόνου στην περιοχή ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία σύσφιξης του οργανισμού. Ακολουθεί το στάδιο της αναρρόφησης του ρευστοποιημένου λίπους με λεπτή μικροκάνουλα διαμέτρου όχι μεγαλύτερης του 1,5 mm.

Bonus tips

  • Σε ποιους απευθύνεται

    Το SmartLipo+ 4D High Definition απευθύνεται σε υγιείς ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό λίπος στο σώμα ή το πρόσωπο. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι επιθυμούν ένα πιο σφριγηλό σώμα με αρμονικό περίγραμμα.

    Δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, είναι όμως εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για απώλεια πόντων σε στοχευμένα σημεία.

  • Ιδανικοί συνδυασμοί

    Για ακόμη καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία SmartLipo+ 4D High Definition με:

    • Cavitation RF
    • Ενέσιμη θεραπεία λιπόλυσης
    • Νήματα σώματος

Χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις