2 χρόνια “Cosmetic Derma Medicine” στη Θεσσαλονίκη!

2 χρόνια “Cosmetic Derma Medicine” στη Θεσσαλονίκη!

Η “Cosmetic Derma Medicine” Θεσσαλονίκης, έκλεισε δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και το γιόρτασε με ένα λαμπερό cocktail party στην καρδιά της συμπρωτεύουσας, στην οδό Τσιμισκή 17.

Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά κλινική του ομίλου CDM Medical Group. Πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο 240τ.μ. υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης αισθητικής που παρέχει όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως ενέσιμα νήματα και θεραπείες αντιγήρανσης, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, αλλά και θεραπείες λιπόλυσης και Laser λιποαναρρόφησης, που εκτελούνται από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, με την ασφάλεια και το άρτιο αποτέλεσμα που εγγυάται η εμπειρία της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.

Στον ίδιο χώρο, στην Advanced Hair Clinics, μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα τριχόπτωσης και να εφαρμόσει από τη συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και την πρωτοποριακή Θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, ως τη μεταμόσχευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη μέθοδο FUE που εφαρμόζεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο λαμπερό party έδωσαν το “παρών” προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της συμπρωτεύουσας αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό – αθλητικό – δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο και ξεναγήθηκαν στους υπερσύγχρονους χώρους του CDM Medical Group.

Διοργάνωση: Beautiful People PR