Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Laser αποτρίχωση προσώπου.
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

“Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης της επιδερμίδας του προσώπου και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο, βάζει τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας της επιδερμίδας του προσώπου γρήγορα και ανώδυνα. Οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το κερί, οι κρέμες αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με κλωστή, το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι μπορούν μακροχρόνια να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου όπως πανάδες, θυλακίτιδα, ευρυαγγείες, χαλάρωση ή ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις αύξηση της τριχοφυΐας” αναφέρει η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη.

Προφίλ Ιατρού
Laser αποτρίχωση προσώπου.Το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για μόνιμη και ριζική αποτρίχωση.
Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Εξοπλισμός Candela GentleLase PRO

Στην Cosmetic Derma Medicine, η Laser Αποτρίχωση Προσώπου επιτυγχάνεται με τη χρήση των πλέον σύγχρονων συστημάτων Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite, των ειδικότερων και αποτελεσματικότερων laser για την αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπως είναι το πρόσωπο, σε γυναίκες και άνδρες.

Το Laser Alexandrite εκπέμπει μονοχρωματικό φως μήκους κύματος 755nm το οποίο απορροφάται επιλεκτικά και αποκλειστικά από τη μελανίνη των τριχικών θυλάκων, αυξάνοντας τοπικά τη θερμοκρασία τους και προκαλώντας την σταδιακή αποδυνάμωση και τελικά, τη καταστροφή τους (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).

Κλείστε Ραντεβού
Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Πού εφαρμόζεται;

Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου με Laser Alexandrite μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο (full face) ή τοπικά και υπόσχεται λείο και βελούδινο δέρμα σε:

 • Άνω χείλος (μουστάκι)
 • Πηγούνι
 • Παρειές
 • Άνω χείλος
 • Ζυγωματικά
 • Φαβορίτες
 • Φρύδια
 • Μέτωπο
H Αποτρίχωση με Laser Alexandrite μπορεί να εφαρμοστεί επίσης με απόλυτη ασφάλεια στον Λαιμό και τον Αυχένα, καθώς επίσης και σε κάθε περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Αποτελέσματα Πριν - Μετά

Τα καινοτόμα συστήματα Laser Αποτρίχωσης Candela GentleLase και Candela Gentle-Lase PRO είναι τα μοναδικά που μπορούν να εγγυηθούν οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του προσώπου. Γενικά, για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται 7-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1,5-2 μηνών.

Στο πρόσωπο, λόγω ορμονοεξάρτησης, μπορεί να απαιτηθεί μεγαλύτερος αριθμός συνεδριών. Μετά από κάθε συνεδρία, η περιοχή παραμένει καθαρή από τρίχες για τουλάχιστον 1 μήνα.

Δείτε εδώ τον πλήρη οδηγό μας με τις τιμές, τις μεθόδους και όλες τις συμβουλές και πληροφορίες που χρειάζεστε πριν κάνετε αποτρίχωση με laser

Τιμοκατάλογος laser αποτρίχωσης

Μεμονωμένη συνεδρία Σε πακέτο άνω των 3 συνεδριών
LASER 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΟ 36 € 18 €
LASER ΜΥΤΗ 36 € 18 €
LASER FULL FACE 64 € 32 €
LASER ΚΝΗΜΕΣ ή ΜΗΡΟΙ 119 € 59 €
LASER ΧΕΡΙΑ ή ΓΛΟΥΤΟΙ ή ΟΣΦΥΣ 84 € 42 €
LASER ΜΠΙΚΙΝΙ 82 € 41 €
LASER ΜΑΣΧΑΛΕΣ 64 € 32 €
LASER ΠΛΑΤΗ ή ΣΤΗΘΟΣ 149 € 74 €
LASER ΛΑΙΜΟΣ 52 € 29 €
LASER ΚΟΛΑΡΟ ή ΑΥΧΕΝΑΣ 82 € 29 €
LASER ΠΕΟΣ 82 € 41 €
LASER ΜΕΣΟΓΛΟΥΤΙΑΙΑ ΠΤΥΧΗ (ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ) 82 € 41 €
LASER ΩΜΟΙ 84 € 42 €
LASER ΚΟΙΛΙΑ 84 € 42 €
LASER ΘΗΛΕΣ ή ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΘΟΥΣ 36 € 18 €
LASER ΔΑΧΤΥΛΑ 36 € 18 €
LASER ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΙΛΙΑΣ 36 € 18 €
LASER ΑΥΤΙΑ 36 € 18 €
FULL BODY (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 318 € 159 €
FULL BODY (ΑΝΤΡΕΣ) 418 € 259 €
Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσες Συνεδρίες απαιτούνται για την ολοκλήρωση της Laser Αποτρίχωσης Προσώπου;

Οι συνεδρίες με Laser Alexandrite επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 1-2 μήνες. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία σε σύγκριση με τη Laser Αποτρίχωση Σώματος σε μπικίνι, πόδια και χέρια για τις οποίες απαιτείται μικρότερος αριθμός συνεδρίων και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε μόλις 6 συνεδρίες.

Γενικά στο πρόσωπο απαιτούνται περίπου 10 συνεδρίες για την εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Σε περίπτωση που υπάρχει ορμονική διαταραχή όπως σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ή υπερανδρογοναιμία ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών μπορεί να είναι αυξημένος.

Σε περιπτώσεις που συνυπάρχουν ορμονικές διαταραχές η μόνη λύση οριστικής αποτρίχωσης είναι η laser αποτρίχωση προσώπου με laser αλεξανδρίτη.

Τι να περιμένω πριν και μετά από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Προσώπου;

Πριν από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Προσώπου με Αλεξανδρίτη απαιτείται κούρεμα των τριχών της περιοχής, καθώς το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο ελεύθερο στέλεχος αυτών. Η περιοχή σαρώνεται με laser δέσμη φωτός διαμέτρου 2 εκ. ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εκπέμπει ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία γρήγορη και ανώδυνη.

Μετά από κάθε συνεδρία:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενυδατικές κρέμες τις οποίες συστήνει ο Δερματολόγος καθώς και αντιηλιακή κρέμα για την προστασία της περιοχής από τον ήλιο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος Candela GentleLase PRO,  η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι ασφαλής τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα

Σε ποιες άλλες περιπτώσεις εκτός της Laser Αποτρίχωσης Προσώπου χρησιμοποιείται ο Αλεξανδρίτης;

Το Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την ιδανική μέθοδο για:

 • Αφαίρεση σκουρόχρωμων tattoo, με τη χρήση του πλέον ειδικού Laser Alexandrite τύπου Q Switch.
 • Θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος όπως κηλίδες, πανάδες, μελαγχρωματικές σμηγματορροικές υπερκερατώσεις και μέλασμα.
 • Θεραπεία μεμονωμένων περιπτώσεων ευρυαγγειών κάτω άκρων, χρώματος ιώδους ή κυανού.
 • Αποτρίχωση περιστατικών υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.
 • Αποτρίχωση περιστατικών με ιστορικό θηλωμάτων και κονδυλωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση τους.
 • Αποτρίχωση ιατρικών περιστατικών όπως είναι οι θυλακίτιδες σε πρόσωπο και σώμα και η κύστη κόκκυγα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης Προσώπου με Laser Alexandrite;

 • Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου αποτελεί τη μοναδική ιατρική μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και σύμφωνα με τη πρόσφατη Νομοθεσία, η χρήση του laser γίνεται αποκλειστικά σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές με την παρουσία Δερματολόγου ή Πλαστικού Χειρούργου.
 • Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους φωτοαποτρίχωσης όπως φωτόλυση ή IPL, η αποτρίχωση με Laser Alexandrite δεν απαιτεί ξύρισμα της περιοχής του προσώπου στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία, κάτι που προκαλεί επιδείνωση και αύξηση της τριχοφυΐας.
 • Η μέθοδος υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας προσώπου ακόμη και σε λιγότερες από 10 συνεδρίες.
 • Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο, στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτόλυσης είναι αδύνατη.

Μπορώ κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό να κάνω Laser Αποτρίχωση Προσώπου με Laser Alexandrite;

Κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό η laser αποτρίχωση του προσώπου είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Κατά την ευαίσθητη αυτή περίοδο, η τριχοφυΐα του προσώπου μπορεί να μεταβληθεί και η χρήση οποιασδήποτε άλλης μεθόδου μπορεί να οδηγήσει σε αύξησή της ή ακόμη και σε δημιουργία δυσχρωμιών. Το laser απορροφάται μόνο από τη μελανίνη του δέρματος και από καμία άλλη δομή, καθιστώντας τη μέθοδο ιδανική για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη Laser Αποτρίχωση προσώπου;

Ανεπιθύμητες ενέργειες από την laser αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη προκύπτουν μόνο όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες από τον ασθενή ή όταν ο χειρισμός δεν γίνεται από έμπειρο χειριστή υπό την επίβλεψη δερματολόγου.

Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες σε λέιζερ αποτρίχωση προσώπου είναι πλήρως αναστρέψιμες και περιλαμβάνουν παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα που υποχωρεί λίγες ώρες μετά τη θεραπεία. Πιο επίμονος ερεθισμός μπορεί να απαιτήσει περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία του.

Υποχρωμίες ή υπερμελάγχρωση μπορούν να εμφανιστούν αν ο ασθενής εκτεθεί τον ήλιο αμέσως μετά τη θεραπεία χωρίς αντηλιακή προστασία.

Είναι η Laser Αποτρίχωση προσώπου αποτελεσματική για τις λευκές τρίχες του προσώπου;

Η αρχή λειτουργίας όλων των laser είναι η εκλεκτική απορρόφηση της δέσμης φωτός τους από κάποιο συγκεκριμένο χρώμα. Δυστυχώς οι λευκές τρίχες δεν μπορούν να απορροφήσουν το φως του λέιζερ με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικές στη θεραπεία.

Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζουμε την ειδική τεχνική θεραπείας της λευκοτριχίας που ονομάζεται Punch αφαίρεση λευκών τριχών. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Cosmetic Derma Medicine και έχει μόνιμο αποτέλεσμα στην εξάλειψη των λευκών τριχών με πολύ λίγες συνεδρίες.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για να κάνω laser αποτρίχωση προσώπου;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

να ενημερώνεστε για τις προσφορές & τις ειδικές τιμές!

calendar-fullalarmcrossmenuchevron-uparrow-right