Μεταμόσχευση Μαλλιών


Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα εξαιρετικά συχνό πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και άνδρες, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 40.

Κλείστε Ραντεβούπλαστικός χειρουργός δρ αναστάσιος βεκρής “Η τριχόπτωση μπορεί να είναι φυσιολογική, όπως συμβαίνει στην εποχική απώλεια μαλλιών κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, αλλά και παθολογική και να οφείλεται σε κληρονομικούς, ορμονικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, ενός από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ανδρικής και γυναικείας εμφάνισης, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του ατόμου. Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο Advanced FUE, σας βοηθά να ανακτήσετέ την χαμένη σας αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης με εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα” αναφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Μεταμόσχευση Μαλλιών | Η Καλύτερη Επιλογή

Ο Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group αποτελεί κέντρο αναφοράς στη Μεταμόσχευση Μαλλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, χάρη στην πολυετή γνώση και εμπειρία του Πλαστικού Χειρούργου και Επιστημονικού Διευθυντή του Ομίλου, Δρ. Αναστάσιου Βεκρή και της άριστα εκπαιδευμένης ομάδας του.


Στην Advanced Hair Clinics, μέλος του Ομίλου CDM Medical Group, εφαρμόζουμε αποκλειστικά τη μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced FUE, κυρίως σε περιστατικά γυναικείας και ανδρικής Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, αλλά και σε σταθεροποιημένες μορφές Ουλωτικής, Γυροειδούς & Διάχυτης Αλωπεκίας, για την εμφύτευση φρυδιών, γενιών καθώς και την αποκατάσταση σωματικών τριχών σε στήθος, πλάτη κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα πλεονεκτήματα Μεταμόσχευσης Μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  www.advancedhairclinics.gr