Κρυολιπόλυση


Κρυολιπόλυση

Στην Cosmetic Derma Medicine βάζουμε στον “πάγο” το επίμονο τοπικό πάχος με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis).

Κλείστε Ραντεβούδερματολόγος αφροδισιολόγος δρ μιχαήλ τσανάκας

“Μπορεί η επιθυμία μας για άμεση απώλεια πόντων και πιο αδύνατη σιλουέτα να ενισχύεται τους καλοκαιρινούς μήνες, με τον ερχομό της άβολης – για πολλούς – «εποχής του μπικίνι», ωστόσο, το επίμονο λίπος που δεν υποχωρεί παρά την άσκηση και τη διατροφή δεν παύει να μας προβληματίζει κάθε εποχή του χρόνου. Η νέα, πρωτοποριακή μέθοδος της Κρυολιπόλυσης εγγυάται απώλεια πόντων και βελτίωση της σιλουέτας εύκολα, αναίμακτα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας” αναφέρει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας.

Κρυολιπόλυση | Γενικά

Γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι», η θεραπεία Κρυολιπόλυσης μας απαλλάσσει από τα ψωμάκια της μέσης και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων όπως η διατροφή και η άσκηση δεν είναι ικανοποιητικά.

 

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη Παγκόσμια Ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία. Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και  αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

 

Η Κρυολιπόλυση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και για την επίτευξη ανώτερων αισθητικών αποτελεσμάτων συνδυάζεται άριστα με:

  • Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης
  • Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo
  • Cavitation – RF
  • Νήματα Σώματος PDO

 

Στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουμε το τελευταίας γενιάς σύστημα Cryolipo που συνδυάζει τα οφέλη του ψύχους με αυτά των υπερήχων Cavitation και των ραδιοσυχνοτήτων RF. Οι θεραπευτικοί υπέρηχοι Cavitation επιτυγχάνουν, όπως και το ψύχος, αποδόμηση των λιποκυττάρων και λείανση της κυτταρίτιδας, ενώ η ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δράση της Κρυολιπόλυσης, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και προσφέροντας σύσφιγξη.ναι το πρόσωπο, σε γυναίκες και άνδρες.


Κρυολιπόλυση | Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας. Το μασάζ στην περιοχή (μηχανικό Vacuum ή μη) καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού συστήνονται προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων. Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.


Κρυολιπόλυση | Συχνές Ερωτήσεις


Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Κρυολιπόλυσης;

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η οποία πραγματοποιείται στο Ιατρείο, η ειδική κεφαλή προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στη περιοχή τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είναι η Κρυολιπόλυση η ιδανική θεραπεία για εμένα;

Η μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς η Κρυολιπόλυση δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.


Συνδυάστε την Κρυολιπόλυση με τις ακόλουθες θεραπείες:


Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας

Λιποαναρρόφηση Laser SmartLipo

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Νήματα Σώματος