16/09/2019

Σώμα χωρίς ψεγάδια | ELLE Σεπτ. '19

Απαλλαγείτε από κυτταρίτιδα, χαλάρωση και τοπικό πάχος αναίμακτα, με τις νέες μη χειρουργικές τεχνικές.

Tο στοίχημα για ένα όμορφο σώμα δεν κερδίζεται καμουφλάροντας τις ατέλειες με το κατάλληλο ντύσιμο. Επιπλέον, η δίαιτα δίνει αποτελέσματα σταδιακά, σε βάθος χρόνου. Μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ψεγάδια εύκολα και γρήγορα, χάρη στις πιο σύγχρονες και αναίμακτες θεραπείες σώματος.

Λιποαναρρόφηση Smartlipo
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να υποβληθείτε στην κλασική, τραυματική μέθοδο της λιποαναρρόφησης και σε ένα βαρύ χειρουργείο. Η λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo αξιοποιεί την τεχνολογία του υπερσύγχρονου ND-YAG laser. Αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, εισάγουμε την οπτική ίνα του λέιζερ στην προβληματική περιοχή μέσα από μια μικρή οπή του 1 χλστ. και η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται επιλεκτικά από τον λιπώδη ιστό. Στη συνέχεια, μέσω ειδικής μικροκάνουλας, γίνεται αναρρόφηση των λιποκυττάρων. Η διαδικασία δεν απαιτεί ράμματα και ο ασθενής
μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι το λέιζερ ενισχύει τη σύσφιγξη στην προβληματική περιοχή, μειώνοντας και την κυτταρίτιδα, ενώ η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως τα γόνατα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε μία συνεδρία.

Νήματα σώματος
Τα ενέσιμα νήματα σώματος PDO είναι η ιδανική λύση για κάθε γυναίκα που θέλει να απαλλαγεί από τη χαλάρωση και να αποκτήσει το σμιλεμένο κορμί των ονείρων της. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, καθώς σε μία μόλις συνεδρία έχουμε ορατά αποτελέσματα, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Τα νήματα είναι απόλυτα ασφαλή, αφού προέρχονται από πολυδιοξανόνη, μια ουσία που απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε λίγους μήνες. Τα νήματα που χρησιμοποιούμε στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουν πιστοποίηση CE, η οποία τα καθιστά απόλυτα ασφαλή για ιατρική χρήση. Η μέθοδος δεν αφήνει ουλές ή σημάδια και το αποτέλεσμα διαρκεί έως δύο χρόνια.

Cavitation RF
Η μέθοδος πραγματοποιείται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη συνεδρία, με αποτελέσματα που
διαρκούν. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία έχουμε μείωση πόντων κατά 2-10 εκατ., κάτι που συνεχίζεται θεαματικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Με τη νέα τεχνολογία Cavitation–RF η αποτελεσματικότητα της σπηλαίωσης (cavitation) ενισχύεται από τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων– RF που ενεργοποιούν διαθερμικά τους ιστούς του σώματος σε βάθος, διαπερνούν το υπόδερμα και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up