06/09/2019

Σώμα Χωρίς Ατέλειες | Harper's BAZAAR Σεπτ. 2019

CaviLipo Therapy: το απόλυτα σύγχρονο πρωτόκολλο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα, χωρίς νυστέρι.

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο που συνδυάζει τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης και τη θεραπεία Cavitation RF, με στόχο ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που έχουν δοκιμάσει ανεπιτυχώς τα πάντα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕIΑ

Το πρώτο στάδιο της θεραπείας περιλαμβάνει τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης. Αυτό μπορεί να γίνει με χρήση ένεσης ή χωρίς. Και στις δύο περιπτώσεις πραγματοποιείται έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό τη μεταφορά με ακρίβεια δραστικών ουσιών που θα κάνουν λιποδιάλυση στην περιοχή του προβλήματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται το Cavitation RF, η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και εξαφάνισης της κυτταρίτιδας. Το Cavitation RF στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από το σώμα.

Μπορεί και δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας. Η θεραπεία Cavitation RF χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινομένου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation RF, δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων κατόπιν παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία. Η μέθοδος CaviLipo Therapy εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, όπως στους γλουτούς, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στους βραχίονες, για να εξαλείψουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Τα αποτελέσματα της CaviLipo Therapy γίνονται άμεσα ορατά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η απώλεια ξεκινά από 2 πόντους και φτάνει έως τους 10, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Παράλληλα, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης του δέρματος. Η CaviLipo Therapy είναι μια μέθοδος απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη συνεδρία, είναι φυσιολογικό ο ασθενής να αισθανθεί θερμότητα στην περιοχή όπου εφαρμόστηκε η θεραπεία, γεγονός άλλωστε που αποτελεί ένδειξη ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει. Αμέσως μετά τη συνεδρία, μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up