22/11/2019

Σμιλεμένοι γλουτοί και επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt χωρίς νυστέρι!| Forma Νοέμβριος '19

Η μάχη με το επίμονο τοπικό πάχος είναι επώδυνη, απαιτητική και συχνά άνιση. Κανένα διατροφικό πρόγραμμα δεν είναι σχεδιασμένο για να παρεμποδίζει την εναπόθεση λίπους τοπικά. Κανένα πρόγραμμα άσκησης δε μπορεί να βοηθήσει την στενευμένη καύση λίπους εκεί που παρατηρείται το πλεόνασμα.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει μια μαγική συνταγή που να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην απαλλαγή από το τοπικό πάχος. Ή μήπως υπάρχει;

 

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολογος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας μιλάει για την πρωτοποριακή μέθοδο της αναίμακτης λιποαναρρόφησης Smartlipo, μας εξηγεί τη διαδικασία και τα πλεονεκτήματα της και εμείς είμαστε σίγουροι ότι μόλις βρήκαμε τη μαγική συνταγή!

 

«Συμβαδίζοντας με την νέα τάση της Αισθητικής Ιατρικής για αναίμακτες επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της «παραδοσιακής» λιποαναρρόφησης, χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του Δερματολογικού Ιατρείου,  με χρήση τοπικού αναισθητικού διαλύματος.

 

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια,  η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλές εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

 

Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο.»

 

Χάρη στη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo λέμε «αντίο» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα από μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up