23/04/2019

Ραγάδες τέλος! Μάθε πώς μπορείς να τις εξαφανίσεις! | Shape.gr Απρίλιος ΄19

Οι ραγάδες μπορεί να κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του σώματός μας, αφήνοντας ανεξίτηλα τα ίχνη τους πάνω στο σώμα μας και αποτελώντας ένα δυσάρεστο πρόβλημα που φαίνεται αδύνατον να λυθεί.

Πλέον όμως υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να μας απαλλάξουν από αυτές τις αντιαισθητικές και ανεπιθύμητες ραβδώσεις σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα!

Τι είναι οι ραγάδες;

Οι ραγάδες είναι ουσιαστικά ουλές που δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα ως συνέπεια του απότομου τεντώματος που ασκείται στο δέρμα και μπορεί να οφείλονται στην αύξηση του σωματικού βάρους ή στην απότομη αύξηση του ύψους κατά την εφηβεία. Πολλές γυναίκες συχνά εμφανίζουν ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς εκεί παρατηρείται απότομη αύξηση του βάρους με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παραμένει σε διάταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν άλλοι παράγοντες στους οποίους μπορεί να οφείλονται;

Τα ενδοκρινολογικά νοσήματα, η κληρονομικότητα καθώς και η χρόνια λήψη κορτιζόνης είναι άλλοι παράγοντες που μπορεί να ευνοήσουν τη δημιουργία ραγάδων.

Ποια είναι η λύση;

Όπως μας αναφέρει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine «Οι ερυθρές ραγάδες, καθώς βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα από τις λευκές, ενώ η μοναδική θεραπεία με αποδεδειγμένα επιτυχή αποτελέσματα εξάλειψης τους είναι ο συνδυασμός Fractional Laser και Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες

Με τη χρήση του τελευταίας γενιάς CO₂ Fractional Laser επικεντρωνόμαστε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείρουμε τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, στοχεύοντας βαθιά στον υποδόριο ιστό προκαλώντας έτσι τη δημιουργία καινούργιου υγιούς δέρματος στην περιοχή της βλάβης. Επιπροσθέτως με τη Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες, τη θεραπεία βαθιάς ανάπλασης που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες του αίματός μας, πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση των ινωβλαστών που έχουν την δύναμη να επουλώνουν τις ουλές του δέρματος και τις ραγάδες.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι με το συνδυασμό αυτών των δυο θεραπειών είναι πλέον εφικτή η πλήρης εξαφάνιση των ραγάδων, ιδιαίτερα στις ερυθρές, ενώ στις λευκές ραγάδες παρατηρείται σημαντική μείωση, της τάξης του 85-90%, με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up