Καταπολέμηση Τοπικού Πάχους & Κυτταρίτιδας με CaviLipo 99€


Καταπολέμηση τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με CaviLipo από 210€ μόνο 99€!

Η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική συνδυαστική θεραπεία που στοχεύει στην οριστική εξάλειψη του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας! 

Αποτελεί συνδυασμό της θεραπείας Cavitation RF και της ενέσιμης Μεσοθεραπείας Λιπόλυσης.

Η θεραπεία Cavitation RF, πρόκειται για τον συνδυασμό δύο τεχνολογιών: των υπερήχων – cavitation και των ραδιοσυχνοτήτων – RF. Οι υπέρηχοι έχουν την ιδιότητα να σπάζουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, μέσω της διαδικασίας της σπηλαίωσης ενώ οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουν σύσφιγξη στο σώμα καθώς διοχετεύουν θερμότητα κάτω από το δέρμα.

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης περιλαμβάνει την έγχυση λιπολυτικών ουσιών στον υποδόριο ιστό, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να σπάνε τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους να αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα η περιοχή να φαίνεται σμιλεμένη, χωρίς περιττό λίπος και κυτταρίτιδα.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών δραστικών θεραπειών έχει στόχο να μεταμορφώσει το σώμα σας και να επιφέρει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τοπικού πάχους και επίμονης κυτταρίτιδας!Συμπληρώστε τα στοιχεία σας


Cosmetic Derma Medicine