Δερματολογικός Καθαρισμός & PRP Προσώπου μόνο 149€!


Δερματολογικός Καθαρισμός & PRP Προσώπου μόνο 149€!

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει την εφαρμογή Δερμοαπόξεσης Προσώπου με τη δύναμη των Μικροκρυστάλλων (microdermabrasion) ή του Διαμαντιού, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, την εξαγωγή σμήγματος και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη φυσική της ισορροπία και αφήνοντάς την πιο απαλή από ποτέ.

Συνδυάζεται μοναδικά με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP, γνωστή για τις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Η σύγχρονη λύση ενάντια στο πρόβλημα της γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ίδιου του ατόμου, χαρίζοντας άμεσα και ανώδυνα πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Ταυτόχρονα, προκαλείται σύσφιξη και διορθώνονται ουλές και σημάδια στο δέρμα!Δερματολογικός Καθαρισμός & PRP Προσώπου μόνο 149€!

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει την εφαρμογή Δερμοαπόξεσης Προσώπου με τη δύναμη των Μικροκρυστάλλων (microdermabrasion) ή του Διαμαντιού, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, την εξαγωγή σμήγματος και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη φυσική της ισορροπία και αφήνοντάς την πιο απαλή από ποτέ. Συνδυάζεται μοναδικά με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP, γνωστή για τις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με βαθιά ενυδάτωση,αναζωογόνησηκαι ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Η σύγχρονη λύση ενάντια στο πρόβλημα της γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Πορσώπου PRP, αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ίδιου του ατόμου, χαρίζοντας άμεσα και ανώδυνα πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, προκαλείται σύσφιξη και διορθώνονται ουλές και σημάδια στο δέρμα.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας


Cosmetic Derma Medicine