Δρ. Νικολέττα Μαργέτη

Δρ. Νικολέττα Μαργέτη

Εκπαίδευση/Εργασία

  • Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης
  • Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος»
  • Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου
  • Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός»

Ειδίκευση

  1. Δερματοχειρουργική, Δερματοσκόπηση
  2. Χημικά Peeling, Laser
  3. Κρυοχειρουργική
  4. Παιδοδερματολογία

Η Δρ. Νικολέττα Μαργέτη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αφού πραγματοποίησε την τρίμηνη εκπαίδευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου της στο περιφερειακό ιατρείο στη Χώρα των Σφακίων. Εν συνεχεία, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός», όπου και παρέμεινε για 4 έτη. Στα πλαίσια της ειδικότητας της, εκπαιδεύτηκε στην Κρυοχειρουργική, τη Δερματοχειρουργική, τα Χημικά Peeling, τα Laser, την Παιδοδερματολογία και τη Δερματοσκόπηση.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση χρόνιων δερματολογικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση, η ατοπική δερματίτιδα, η ακμή κ.α., καθώς επίσης και στη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και καρκινωμάτων του δέρματος. Επίσης, έχει εμπειρία στις εφαρμογές αισθητικής δερματολογίας.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε πολυάριθμα συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, καθώς και με δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας (ΕΔΑΕ), μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ), μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης (ΕΛΕΔΕ), μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρίας και μέλος της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).