Δρ. Αγγελική Μπακόλα

Εκπαίδευση/Εργασία

  • Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Carol Danila UMF
  • Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα
  • Γενικό Νοσοκομείο Σύρου Βαρδάκειο & Πρώιο
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”

Ειδίκευση

  1. 01. Δερματολογία – Αφροδισιολογία

Η Δρ. Αγγελική Μπακόλα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Carol Danila UMF της Ρουμανίας. Πραγματοποίησε την τρίμηνη πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα. Στη συνέχεια πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ελατόβρυσης του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας και ολοκλήρωσε την άσκηση Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου (Βαρδάκειο & Πρώιο). Έλαβε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Έχει εργαστεί σε πολυάριθμα ιατρικά κέντρα και ιατρικές κλινικές.

Η Δρ. Αγγελική Μπακόλα έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στον τομέα της Κρυοθεραπείας και της Παιδοδερματολογίας στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός».

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εθνικών και ευρωπαϊκών σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις και εργασίες σε δεκάδες συνέδρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (ΕΛΕΔΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (ΕΕΔ) και της International Dermoscopy Society. Είναι επίσης μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.