13/02/2019

Νίκησε το τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα | Forma Feb '19

Μπορεί το 2018 να έφυγε αλλά δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει για το τοπικό πάχος που προσπαθείς επίμονα να κρύψεις με το χοντρό σου πουλόβερ. Και επειδή δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις το τζιν με σορτσάκι, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση με τη βοήθεια της Cosmetic Derma Medicine.

Η λύση ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική ή αλλιώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Όπως μας εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, πρόκειται για μια σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με laser που πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου - κλινικής με τοπική αναισθησία. Δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σου. Χρειάζεται μόνο μία συνεδρία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος;

Είναι ουσιαστικά η εξέλιξη της κλασικής τεχνικής που συνδυάζει τη χρήση ειδικού Laser ND-YAG για τη ρευστοποίηση των λιποκυττάρων με την αναρρόφηση μέσω μικροκάνουλας. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία κατά την οποία το laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία, στη συνέχεια, απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα μέσω ειδικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα λιποκύτταρα που έχουν αφαιρεθεί δεν επαναδημιουργούνται σε εκείνη την περιοχή.

Στα συν είναι ότι δε αφήνει σημάδια και αντιαισθητικές ουλές και έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας. Εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών, των γαμπών και των άλλων περιοχών όπου το λίπος αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι  η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως τα γόνατα και το διπλοσάγονο. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου και να ασκείσαι καθώς η προσθήκη βάρους θα αλλάξει πάλι το σώμα σου.

 

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up